14.06.2009
Jalgpall

Tiirik ja Timo Teniste lahkusid Narvast

Hooaja eel Narva Transiga liitunud tartlased Kristjan Tiirik ja Timo Teniste ei jäänud piirilinna klubisse pikemaks ajaks pidama. Tiirik mängis Transi eest veel maikuu lõpuski, aga laupäeval pärast Tallinna Kalevi alistamist kinnitas peatreener Sergei Ratnikov, et mõlemad mängijad on vastastikusel kokkuleppel klubist lahkunud.

“Nad on head inimesed ja head mängijad. Lahkusime korralikult, mingeid probleeme ei olnud,” kommenteeris juhendaja. “Neile endale oli ka vaja klubivahetust. Usun et nad jätkavad Eestis mängimist heal tasemel.”

Lahkumineku põhjustest rääkides ütles Ratnikov kõigepealt, et neil endil oli piirilinna klubis ebamugav. “Aga lootsin natuke rohkem neist,” tunnistas ta samas.

Hooaja algus oli Transile pettumustvalmistav, kuid hetkel on nad nelja järjestikuse võiduga tabeliseisu parandanud ning teisipäeval avaneb võimalus FC Flora alistamise korral kolmas koht endale haarata.

Peatreener ei tee võiduseeriast pikemaid järeldusi, kuna viimased vastased – Nõmme Kalju, Tartu Tammeka, Viljandi Tulevik ja Tallinna Kalev – pole ka väga tugevad olnud. “Mäng Floraga näitab, mis me maksame,” lausus Ratnikov.

Narva klubi on tõsiselt puudust tundnud ründeteravusest ning just seda positsiooni loodetakse suvisel üleminekuperioodil tugevdada.

“Väga raske on praegu edurivimehe leidmisega,” tõdes juhendaja. “Loodame, et Nikolai Lõsanov, Eduard Ratnikov ja noor Vladislav Fjodorov hakkavad lööma. Kui me ei leia midagi, siis peame oma jõududega mängima.”

Kristjan Tiiriku arvele Transi särgis jäi Meistriliigas 13 mängu ja üks värav, Timo Teniste tegi kaasa kaheksas kohtumises.

Soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: