15.11.2010
Jalgpall

FC Narva-Jõesuu sai esimese võidu

Eesti saalijalgpalli Meistriliiga 3. voorus said võidu FC Narva-Jõesuu ja FC Anþi, esimese kaotuse pidi vastu võtma FC AEG Real Estate.

Tiitlikaitsja Anþil on seni kirjas kolmest mängust kolm võitu. Pühapäeval sunniti oma paremust tunnistama Unibet/Nõmme Kalju tulemusega 2:1. Tasavägises mängus lõi võiduvärava Andrei Tjunin.

Meistriliiga uustulnuk Narva-Jõesuu sai kaotuse ja viigi kõrvale esimese võidu, alistades kodusaalis 130 pealtvaataja ees FC AEG 13:4. Kirill Nesterov sai hakkama kübaratrikiga, Vitaly Kutuzov, Sergei Popov, Aleksandr Jegorov ja Vitali Andrejev lisasid kaks ning Gleb Muravjov ja Rustam Rustamov ühe värava.

Mullune hõbemedalist SK Augur leppis 4:4 viiki FC Ararat-TTÜga. Kui Auguri väravad jagunesid Indrek Risti, Antti Arsti, Rait Kuuse ja Roman Minlibajevi vahel, siis Ararati eest kõmmutas kõik neli Andrei Antonov.

Esimese silma sai pähe Rummu Dünamo, võideldes 2:2 viigi välja FC ARSilt. Pärast kolme vooru on ainuliider Anþi 9 punktiga. AEG-l on lähima jälitajana kirjas 6 ning Auguril, Narva-Jõesuul ja ARS-il 4 silma.

ohtuleht.ee

Eelmine:
Järgmine: