03.07.2016

Esikohakarika said Jõhvi ja Mäetaguse

Nädalavahetusel toimunud Eesti linnade ja valdade mängudel saavutasid Ida-Virumaa omavalitsustest esikoha Jõhvi suurte linnade ja Mäetaguse väikeste valdade arvestuses, kus kaksikvõidu kindlustas Ida-Virumaale Iisaku.

Vändras toimunud 24. Eesti valdade suvemängudel oli Mäetaguse edukaim ala petank, kus saavutati 6. koht (väikestest valdadest 2.), kergejõustikus oli Mäetaguse kaheksas (väikestest 1.), lisaks oldi esindatud juhtide võistlusel, mälumängus ja köieveos. Ka Iisaku jaoks oli edukaim ala petank, kus oldi seitsmendad, naiste võrkpallis saadi 9. koht. Üldpingereas sai Mäetaguse 12. ja Iisaku 14. koha. Mäetaguse ja Iisaku järel oli väikestest valdadest (kuni 2000 elanikku) kolmas Imavere (Järvamaa).

Ühel alal osales valdade mängudel Avinurme, kes sai esikoha jahilaskmises ja oli üldkokkuvõttes sellega väikestest valdadest kuues.

Türil toimunud 41. Eesti linnade mängudel ainsana Ida-Virumaad esindanud Jõhvi sai suurte (üle 10 000 elanikku) linnade arvestuses esikoha. Võit saavutati jahilaskmises, kolmas koht kergejõustikus, neljas orienteerumises ja viies meeste võrkpallis.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: