14.08.2009
Kergejõustik

XXIV Jõhvi rahvajooks toimub 5. septembril

Alanud on registreerimine 5. septembril (NB! mitte 12. septembril) toimuvale XXIV Jõhvi rahvajooksule. Esmaspäeval, 17. augustil on võimalik uue rajaga tutvuda.

Seoses mitmete võistluste kattumisega ja eelkõige sellege, et 13. septembrilpeetakse Tallinna sügisjooks toodi Jõhvi rahvajooks 5. septembrile. Alanud on võistlustele registreerimine, mida saab teha e-postiga jooks@johvisport.ee

Võistluste juhend: https://sportiv.ee/index.php?2/4739

Eelregistreerijad: https://sportiv.ee/protokoll/jrj050909eelreg.htm või https://sportiv.ee/protokoll/jrj050909eelreg.xls

Alutaguse kolmikürituse infoleht: https://sportiv.ee/index.php?2/2967

Esmaspäeval, 17.08 kell19.00 kogunevad jooksuhuvilised Jõhvi spordihalli taga asuval Jõhvi gümnaasiumi staadionil (start, finið),kavas treening ja uue raja tutvustus Läbitakse 5 km või 10 km ring. Võimalik riietuda ja pesta spordihallis (10 kr inimene).

PRESSITEADE
Algas Jõhvi rahvajooksule registreerimine

Alanud on registreerimine 5. septembril toimuvale Jõhvi rahvajooksule, kuhu korraldajad ootavad poolt tuhandet osalejat.

Alutaguse kolmikürituse viimase võistlusena toimuvat Jõhvi rahvajooksu peetakse sel aastal juba 24. korda. Võistlusel on uus keskus, start ja finið on augusti lõpus avatava Jõhvi spordihalli taga asuval Jõhvi gümnaasiumi staadionil.

Jõhvi rahvajooksul osalejatel on võimalus valida kolme distantsi vahel, kavas on 2, 5 ja 10 kilomeetri jooks, kus auhindu jagatakse 21 võistlusklassis Peale selle on võimalik osaleda 3 km pikkusel kepikõnnil ja võistluspäev algab kell 11.30 tillujooksuga kõige väiksematele, kellel tuleb läbida 250 m pikkune staadioniring.

Eelregistreerimine toimub kuni 4. septembrini, osalustasu on 25 ja 50 krooni, kohapeal registreerimine on poole kallim. Igale osalejale jäävad peale jooksurõõmu võistlustelt mälestuseks vimpel ja võistlusnumber. Kõik osalejate vahel loositakse pärast viimast autasustamist hulgaliselt auhindu.

Kõikidel Jõhvi rahvajooksu distantsidel on võimalik koguda eelmisel aastal alguse saanud ning peale Jõhvi rahvajooksu Alutaguse suusamaratoni ja Alutaguse jalgrattakrossi ühendava Alutaguse kolmikürituse kilomeetreid, iga 100 kilomeetri läbimisel saab osaleja sellekohase käisembleemi. Senipeetud viiel osavõistlusel on üritusel osalenud kokku 1009 inimest, “100 km klubis” on praegu 29 liiget.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: