01.03.2013

Võrus toimuvad Eestimaa talimängud

Reedest pühapäevani toimuvad Võrumaal 12. Eestimaa talimängud.

Kui neli aastat tagasi Põlvas saavutas Ida-Virumaa maakondadest üldesikoha, siis sel aastal selle kaitsmist plaanis ei ole. “Esikohta kaitsta on alati raskem kui seda võita ning ka teistel peab vahelduseks võidurõõmu olema. Kui kõik läheb plaanide kohaselt, siis kohaga kokkuvõtte esikolmikus oleksime väga rahul,” sõnas Ida-Virumaa spordiliidu esimees Rene Kundla. “Uueks eesmärgiks on see, et kui alad sobivad, siis kahe aasta pärast Kuressaares toimuvatel suvemängudel tahaks esmakordselt esikohta sihtida.”

Talimängudel peetakse lisaks maakondadele arvestust ka linnade ja valdade seas. Ida-Virumaalt osaleb täisvõistkonnaga linnadest Jõhvi ning valdadest Mäetaguse ja Toila.

Kõige rohkem on maakonnast Võrru minemas suusatajaid – kokku 78 Iisakust, Illukalt, Jõhvist, Mäetaguselt, Toilast. Suusatajad alustavad täna kell 15 teatesõitudega.  Lisaks on täna võistlustules maakonna jäähokikoondis, linnade lauatennisistid ja korvpallurid. Samuti osalevad omavalitsuste juhid juhtide võistlusel. 

Maakonna arvestuses lähevad lisaks suusatajatele Võrru jäähokimängijad, laskesuusatajad, suusaorienteerujad ja motokrossisõitjad. Omavalitsuste võistkondadest lähevad maakonna arvestusse kaks paremat kohta naiste ja meeste korvpallis, lauatennises, kabes ja males ning lisaks ka paremad tulemused mäesuusatamises.

Operatiivseim info võistluste kohta ilmub aadressile http://www.joud.ee/est/g164/

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: