27.09.2009

Võrkpallis võidukas Jõhvi

Turniiril osales neli võistkonda. Mängiti turniirisüsteemis. Võitis Jõhvi, teise koha sai Sillamäe ja Kolmanda Kohtla-Järve.

Esimeses kohtumises olid loosi tahtel vastamisi Jõhvi ja Kohtla-Järve. Esimese geimi Jõhvi kaotas, kuna alustas mängu kolme naismängijaga. Võistkonna hing Artur Varunov jõudis sekeldustega kohale geimi lõpuks. Siis läks õige mäng käima, mis on näha ka tulemusest – Jõhvi võitis 2:1.

Teine kohtumine Sillamäe ja Iisaku vahel oli ühepoolne, sest Iisaku mängis samuti kolme naismängijaga. See avaldas mõju ka teistele kohtumistele nii Kohtla-Järve kui Jõhviga, mille nad samuti 0:2 kaotasid.

Tasavägisemad olid kohtumised Jõhvi – Sillamäe ja Kohtla-Järve – Sillamäe, mis küll mõlemad lõppesid 2:0.

Turniiri võitis Jõhvi 6 punktiga, järgnesid Sillamäe 5, Kohtla-Järve 4 ja Iisaku 3 punktiga. Võitja võistkond sai karika ja kõikide võistkondade mängijad väikesed meened Jõhvi Vallavalitsuselt ja Eesti Põlevkivi Spordiklubilt.

Võistkondade koosseisud:
1. JÕHVI   – Airi Kruusma, Ira Avik, Aime Luuk, Artur Varunov, Anatoli Komissarov, Enn Loko, Ülo Raidma
2. SILLAMÄE   – Nina Evstafiadi, Elena Korneva, Aleksandr Kostjukevitð, Vladimir Sabenin, Vladimir Tðernetsov, Juri Tðerepanov
3. KOHTLA-JÄRVE  – Svetlana Karlõðeva, Valentina Kullamägi, Nikolai Þuravljov, Vadim Furman, Väino Urlih, Nikolai Kozlov, Oleg Solomonov
4. IISAKU   – Eda Välimets, Helge Murutalu, Ene Laanemets, Aulis Paal, Priit Palmet, Kalvi Kivimäe

35+ mängude üldinfo: https://sportiv.ee/index.php?2/5150

AIME LUUK
Turniiri peakorraldaja

Eelmine:
Järgmine: