19.08.2006
Male

Volodinil lõpuspurdiks hea positsioon

Narva-Jõesuus toimuvatel Eesti juunioride lahtistel meistrivõistlustel on Eestile jagatavast juunioride MMi piletist kolm vooru enne lõppu kinni kohtlajärvelane Aleksandr Volodin.

Volodin sai reedel juurde võidu ja viigi. Viiendas voorus alistas ta narvalase Roman Jeþovi, kuuendas mängis viiki nelja kaotusega turniiri alustanud ja tabelis viimasel kohal oleva Vitali Ðlõkoviga.

Jeþov tegi Volodinile kingituse ka kuuendas voorus, kus ta viigistas turniiril Eesti esindajatest kõrgeimat reitingut omava ja seni Volodinile MMi pileti lunastamise osas suurimat vastupanu osutava Andrei Kalinitðeviga.

Kolmas turniiril esinev idavirulane, narvakas Vjateðeslav Sõskov viigistas viiendas voorus Ilja Vovkiga, kuid kaotas kuuendas voorus turniiril esimest asetust omavale ukrainlasele Vladimir Onitðukile.

Volodinil on jäänud mängida Sõskovi ja kahe temast kõrgemat reitingut omava Venemaa esindajaga. Enne neid mänge jagab Volodin ühega Veist venemaa esindajatest 3.-4. kohta, mõlemal on 4 punkti. Tabeli tipus on 4,5 punktiga Ukraina ja veel üks Venemaa esindaja. Volodini lähim Eestisisene konkurent Kalinitðev on 3,5 punktiga 5. kohal. Idavirulastest on Sõskov 2,5 punktiga 7. ning 1,5 punkti omav Jeþov  jagab 8.-9. kohta.

7. ja 8. voor peetakse laupäeval ning viimane, üheksas voor toimub pühapäeval.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: