21.01.2007
Male

Volodinil kaks punkti kolmest

Eetsi meeste malemeistrivõistluste teises voorus kohtus viigistas Aleksandr Volodin Olav Sepaga ja kolmandas alistas Margus Söödi.

Aleksandr Volodin (SK Valge Ratsu) teise vooru vastane tallinlane, kuid Saarema Maleklubi esindav Olav Sepp tuli Eesti meistriks 1989 ja 1991-1995 aastal. Eelmisel aastal sai ta Volodini ees hõbemedali. Volodin jäi nagu esimeseski voorus ajapuudusesse, kuid taas mängis Kohtla-Järve noormees täpselt ja viik oli kindel.

Pühapäeval oli kavas kolmaski voor, kus Volodini vastane oli valgetega mängides Sillamäel töötava Margus Sööt (Tallinna MK Vabaettur), kes esimeses voorus oli võidukas, kuid teises voorus kaotas turniiri esimese asetusega pärnakale Kaido Külaotsale, kes esindab omanimelist malekooli. Ka Volodin sai Sööt’ist jagu.

Kahe võistluspäeva järel juhib Kaido Külaots, kes on võitnud mõlemad senipeetud partiid ning esimese vooru kohtumine Olav Sepaga on tal edasi lükatud. Sarnaselt Volodinile on võit ja kaks viiki kirjas võrukatel Ülar Laugul, Meelis Kanepil ja Vändra kandist pärit, kuid praegu pealinnas pesitseval Tarvo Seemanil.

Turniiri koduleht asub aadressil http://www.maleliit.ee/turniirid/arhiiv/2007/EMV/, seal saab vaadata partiisid ka otseülekandes. Esmaspäevast laupäevani on kavas üks voor. Argipäeviti on vooru algus 15.30. Viimane voor algab laupäeval kell 11. Võistlused peetakse Rahvusraamatukogus.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: