23.02.2009
Male

Volodin võitis Neffi

Rakveres toimuvatel Eesti malemeistrivõistlustel olid meeste turniiril esmaspäeval vastamisi kohtlajärvelased Aleksandr Volodin ja Sergei Neff, võidu võttis Volodin.

Valgetega mänginud Volodin sai juba 10. käigul enametturi ja aktiivse rünnaku, mis 28. käigul andis talle kvaliteedilisa veel ühe etturi näol ning 33. käigul pidas Neff targemaks alla anda.

Meeste turniiril jätkab ainuliidrina Tarvo Seeman (Viljandi MS), kes on võitnud kõik senipeetud viis partiid. Volodinil on 3 punkti ja neljas koht, tema ja Seemani vahele mahuvad Kaido Külaots 4 ja Olav Sepp 3,5 punktiga. Neff on 1 punktiga jagamas 8.-9. kohta tartlase Pavel Vorobjoviga, kellelt ta oma ainsa punkt.

Naiste turniiri hästi alustanud 11aastane Narva SK Maletäht neiud Katrina Korban, pidi esmaspäeval tunnistama mustadega seni vaid pool punkti saanud Kersti Kõrge paremust.Korban kaotas 19. käigul etturi ja 27. käigul jättis lapsikult ette veel ühe väikese nupu ja kui 39. käigul said valged kätte veel ühe etturi oli narvalase mäng mängitud.

Naiste turniiril on Korban 2 punktiga viie vooru järel kuuendal kohal, liider on täiseduga Valeria Gansvind, kes esimeses voorus teatavasti käbi raskuste Korbanist jagu sai.

Teisipäeval on kavas kaks vooru, kell 9.30 on kavas 6. ja kell 15.30 algab 7. voor.

Erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EEMV/index.php

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: