25.02.2009
Male

Volodin vajab medaliks võitu

Voor enne Eesti malemeistrivõistluste lõppu 3.-4. kohta jagav Aleksandr Volodinit viib medalile tõenäoliselt vaid võit viimases voorus.

Kolmapäeval peetud eelviimases, kaheksandas voorus viigistas Aleksandr Volodin Andrei Ðiðkoviga ja nii omab ta enne viimast vooru 5,5 punkti nagu ka Meelis Kanep. Poole punkti kaugusel on liidritepaar Tarvo Seeman ja Kaido Külaots. Poole punktiga jääb Volodinist ja Kanepist maha Volodini viimane vastane Olav Sepp. Ülejäänud kolmel esinelikusse mahtuval maletajal on viimases voorus tabelis tagapool asuvad vastased. Seeman mängib Volodini kaaslinlase Sergei neffiga, kes eelviimases voorus kaotas vahepeal võidetavana tunduva partii Kaido Külaotsale ja nii jätkab Neff 1,5 punktiga.

Külaotsa viimane vastane on seni vaid 1 punkti omav Pavel Vorobjov, veidi kõrgemalt tuleb Kanepi vastane, kelleks on 4,5´punkti peal olev Andrei Ðiðkov.

Naiste turniiril kaotas küll Katrina Korban Tuuli Vahtrale, kuid voor enne lõppu sai selgeks, et sel aastal õnnestub 11aastasel Korbanil tõusta tabelis võrreldes eelmise aastaga vähemalt koha võrra, sest kaheksandal kohal oleval Korbanil on enne viimast vooru 2 punkti, samas kui viimasel kohal oleval Mai Narval on tabelis nullide kõrval vaid viik Korbaniga.

Viimane voor algab neljapäeval kell 9.30.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: