22.02.2009
Male

Volodin sai Külaotsalt pool punkti kätte

Rakveres toimuvatel Eesti meistrivõistlustel males peetakse pühapäeval 3. ja 4. vooru kohtumis. Meeste turniiril lõppes esimesena mäng, kus kohtlajärvelane Aleksandr Volodin viigistas favoriit Kaido Külaotsaga, kes seni oli esinenud täiseduga.

Volodin on nüüd kolmest partiist saanud kaks punkti. Sergei Neff kaotas järjest ettureid ja lõpuks ka partii Ilja Vovkile, kellele see oli esimeseks punktiks ning ta tõusis Neffi kõrvale. 

Kolme vooru järel on ainsana täisedu Volodini järgmisel vastasel Tarvo Seemanil, Külaots on 2,5 punktiga teisel kohal.Volodin jagab Meelis Kanepiga 3.-4., kohta,mõlemal on 2 punkti, esimeses voorus mängisid Volodin ja Kanepi viiki,

Katrina Korbani mäng Mai Narvaga rahunes viigiks (mängijate sünniaastad Korbanil 1997 ja Narval koguni 1999). Korbanil on kolmest võimalikust pooled punktid. Naiste turniiril on ainsana täisedu Valeria Gansvindil. Kolmel maletajal on 2,5 punkti ning Korban jagab oma järgmise vatsase Triin Narvaga 5.-6. kohta, mõlemal neil on 1,5 punkti, kusjuures mõlemad on kaotandu liidrile ja võitnud seitsmendal kohal olevat Karmen Viikmaad.

Otseülekande link: http://www.maleliit.ee/toma/

4. voor algab täna kell 15.30.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: