05.02.2009
Male

Volodin on täiseduga liider

Jõhvi hotellis Wironia toimuvatel Eesti juunioride malemeistrivõistlustel on kahe päeva ehk kolme vooru järel täiseduga esikohal Kohtla-Järve SK Valge Ratsu esindaja Aleksandr Volodin.

Volodin alistas neljapäeval teises voorus Nikolai Kunitsõni (Tallinna K. Külaotsa MK) ja kolmandas voorus oli ta pingelises partiis parem narvalasest Roman Jeþovist, kes 2. voorus  oli viigistanud Kristjan Sarapikuga (Tallinna MA Vabaettur).

Kolme vooru järel 3 punktiga liider olev Volodin lähimatest jälitajatest, MA Vabaettur esindajatest Ivan Moltðanovist ja Jüri Holvasonist juba punktiga ees, kusjuures Holvasoni alistas Volodin esimeses voorus.

1,5 punkti omav Roman Jeþov on 1,5 punktiga koos Uku Valneri (Tallinna SK Reval-Sport) ja Sten Kaselaga (Pärnumaa MK) 4.-6. koha jagajate hulgas.

Reedel kell 10 algavas 4. voorus on Volodini vastaseks Tuuli Vahtra (Viljandi MS) ja Jeþov kohtub Nikolai Kunitsõniga, Vahtra on kolme vooruga saanud 1 ja Kunitsõn 0,5 punkti. Kell 16 algavas 5. voorus on Volodini vastane Moltðanov ja Jeþov kohtub Holvasoniga.

Turniir  lõpeb pühapäeval.

Erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/juuniorideMV/index.php

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: