24.01.2007
Male

Volodin Külaotsale vastu ei saanud

Eesti malemeistrivõistlustel pidi kohtlajärvelane Aleksandr Volodin tunnistama mustadega mängides turniiril esimest asetust ja liidripositsiooniomava Kaido Külaotsa paremust.

Volodin jäi juba 13. käigul vähemetturiga ja ka järgnevate käikudega suutis Külaots 16aastase Kohtla-Järve malelootuse seekord kindlalt üle mängida. Sealjuures oli see Külaotsale sel päeval teiseks partiiks, sest hommikul oli ta viigistanud Olav Sepaga esimese vooru edasilükatud kohtumise. Kujuures Sepp on viiki mänginud kõik senipeetud kuus kohtumist.

Kuue vooruga on Aleksandr Volodin saanud kokku 3,5 punkti ja see annab talle tabelis 4.-6. koha jagamise. Külaotsal on liidrina viis punkti.

Neljapäevases seitsmendas voorus mängib Volodin valgetega Tarvo Seemaniga ning heade medalilootuste säilitamiseks peaks Volodin selles partiis võitu üritama. Eelviimases kaheksndas voorus mängib Volodin taas valgetega ja siis on ta vastaseks Igor Ðvõrjov. Viimases voorus juhib Volodin musti malendeid Ülar Laugu vastu. Kaks eelolevat vastast on Volodinist tabelis prageu eespool, võrdselt on Volodinil kolmapäevase päeva järel punkte Ðvõrjoviga.

Sporiv.ee.

Eelmine:
Järgmine: