08.02.2009
Male

Volodin kindlustas esikoha

Hoolimata eelviimases voorus saadud üllatuskaotusest on kohtlajärvelane Aleksandr Volodin kindlustanud endale Jõhvis toimuvatel Eesti juunioride meistrivõistlustel esikoha.

Pühapäeval peetud eelviimane, kaheksas voor oli mõlemale turniiril osalevale idavirulasele kurb, seda hoolimata sellest, et nende päralt olid valged malendid.

Seni kõik mängud võitnud Aleksandr Volodin kaotas Jevgeni Rumjantsevile, kes eelnevalt oli saanud vaid 1,5 punkti. Narvalane Roman Jeþov jäi alla Uku Valnerile.

Enne viimast vooru on Volodinil 7 punkti. Teisel kohal püsival Jeþovil on punkte 5, kuid tema kannul on poole punkti kaugusel koguni kolm maletajat: Valner, Ivan Moltðanov ja Sten Kasela.

Viimases voorus on Jeþov vastamisi Kaselaga ja hõbeda kindlustamiseks vajab Jeþov tõenäolislet võitu, sest peaks Valner või Moltðanov omaviimase vooru vastase võitma tõusevad nad Jeþovist mööda. Volodin mängib viimases voorus Kristjan Sarapikuga,kes on turniiril kaheksast partiist viigistanud koguni seitse, lisaks on tal kirjas üks kaotus. Viimanevoor algab kell14.30.

Turniiri erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/juuniorideMV/index.php. Sealt saab vaadata ka partiide otseülekandeid.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: