06.02.2009
Male

Volodin jätkab võimsalt

Jõhvis toimuvatel Eesti malemeistrivõistlustel on tiitlikaitsja, kohtlajärvelane Aleksandr Volodin nelja vooru järel täiseduga esikohal, kusjuures jälitajate grupp, kuhu kulub ka narvalane Roman Jeþov on liidrist juba pooleteist punkti kaugusel.

Reede hommikul peetud 4. voorus mängis Aleksandr Volodin (SK Valge Ratsu) valgetega üle Eesti eelmise aasta parima naismaletaja Tuuli Vahtra (Viljandi MS), kes alistus 53. käigul.

Narva SK Maletäht esindaja, eelmise aasta hõbe Roman Jeþov mängis mustadega põneva partii Nikolai Kunitsõniga (K. Külaotsa MK) ja kolme etturi vastu saadud oda oli sel korral võiduks piisav.

4 punkti omavale Volodinile järgnevad 2,5 punktiga koguni neli maletajat: Jeþov, Uku Valner (SK Reval-Sport), Sten Kasela (Pärnumaa MK) ja Ivan Moltðanov (Tallinna MA Vabaettur), kusjuures Volodin on sellest nelikust mänginud vaid Jeþoviga.

Reedel kell 16 algavas 5. voorus on keskses partiis esimesel laual vastamisi Moltðanov ja Volodin. Kohtlajärvelasel on mustad malendid.

Roman Jeþov mängib valgetega kolmandal laual Jüri Holvasoniga (MA Vabaettur), kes senipeetud neljast partiist on saanud kaks punkti.

Laupäeval peetakse 6. ja 7. voor ning pühapäeval on kavas kaks viimast, 8. ja 9. voor. Jõhvi hotelli Wironia teise korruse saali on mänge vaatama oodatud kõik malehuvilised.

Partiisid kantakse üle ka veebis, kus aadressil www.maleliit.ee/tabelid/2009/juuniorideMV/index.php on avatud turniiri erileht.

4. ja 5.vooru pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=664

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: