17.09.2006
Male

Volodin ja Korban plusspoolel

Pärast reedest puhkepäeva laupäeval Montenegros jätkunud Euroopa noorte malemeistrivõistlustel olid idavirulastest kuuendas voorus võidukad Aleksandr Volodin ja Katrina Korban.

U16 klassis võistlev Volodin oli mustadega parem ungarlasest Imre Balogist. 4 punktiga 6st jagab Volodin 82 maletaja seas 10.-22. kohta, samapalju punkte on ka neil kahel maletajal, kellele Volodin on kaotanud. Liider on 5,5 punkti omav Prantsusmaa esindaja, kahel maletajal on 5 punkti ning kuuel maletajal 4,5 punkti. Seitsmendas voorus on Volodinil valged malendid kasutada Gruusia esindaja Davit Lomsadze vastu.

U10 klassis on Korban liikunud graafikus võit-võit-kaotus-kaotus-võit-võit. Viimati alistas ta valgetega Moldova esindaja Gabriela Cazacu. 4 punkti on selles klassis kogunud vaid neli maletajat, kes jagavad 11.-14. kohta. 64 maletaja seas juhib 5,5 punktiga Gruusia maletaja, kellele Korban kolmandas voorus kaotas, 2.-3. koha omanikel on 5 punkti. Seitse maletajad omavad 4,5 punkti. Seitsmendas voorus on Korbanil mustad malendid Inglismaa maletaja Radha Jaini vastu.

U14 klassis on Aleksandr Orava saanud kaks kaotust järjest, viimati jäi ta mustadega mängides alla Armeenia maletaja Haik Tamazyanile. 2 punktiga on Orava 64.-80. koha jagajate seas.

Ees on veel kolm vooru, võistlused lõpevad 20. septembril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: