13.07.2009
Male

Volodin Hiiumaal kaheksas

45 osalejaga neli päeva Kärdlas kestnud maleturniiril Hiiumaa Suvi pidi kohtlajärvelane Aleksandr Volodin leppima kaheksanda kohaga.

Esmaspäeval peetud viimases voorus viigistas Volodin võrulase Ülar Lauguga. Lõpuks kogus Volodin 7st võimalikust 4,5 punkti, millega ta jagas 8.-13. kohta, koefitsent andis Volodinile kaheksanda koha.4,5 punkti sai ka 9. koha pälvinud Tatjana Fomina, kes nelja vooru järel oli täiseduga ainuliider, kuid kolmest viimasest voorust sai ta juurde vaid pool punkti.

Volodinist pool punkti rohkem kogusid neli maletajat, kes jagasid 4.-7. kohta. Kolmega neist neljast Volodin ka kohtus,  nende seas oli ka Volodini treener Kirill Annenkov Peterburist, viimase vooru vastane Ülar Lauk ja pealinlane Nikolai Kunitsõn, kes ainsana suutis sel turniiril Volodinit võita, tegi ta seda viiendas voorus.

Turniiri võitis 6 punktiga pärnakas Kaido Külaots, kes tuntud ka Toila promenaadist osavõtjatele, sest Külaots on andnud promineerijatele simultaani.5,5 punkti said Tarvo Seeman ja Oleg Kortðagin.

Teine turniiril osalenud idavirulane Roman Smoljar sai 3 punkti ja 30. koha.

Lõpptabel: http://www.maleliit.ee/mk/hiiumaa/2009/hiiumaa.html

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: