06.01.2008
Male

Volodin alustas võiduga

Kohtlajärvelane Aleksandr Volodin alustas võiduga tugevakoosseisulist Paul Kerese malefestivali A-turniiri.

A-turniiril on kümne osaleja keskmine reiting 2490, kusjuures Volodini reiting 2379 on osalejatest nõrgim. Teatavasti sihib Volodin sellel turniiril vajalikke reitingupunkte, et saada täis 2400 punkti, mison tal puudu rahvusvahelise meistrinormi kinnitamisest.

Esimeses, pühapäeval peetud voorus sai Volodin väga väärt võidu alistades mustadega mängides Venemaa esindaja, kuuendat asetust omava Aleksei Gavrilovi, kelle reiting 2491 on Volodini omast rohkem kui sada punkti parem. 

Turniiri erileht: http://www.maleliit.ee/turniirid/arhiiv/2008/keres/index.php?lang

Volodini edu on seda märkimisväärsem, et pühapäeval lõpetas ta festivali raames peetud kiirmaleturniiri, kus ta pääses läbi valikvõistluse finaali. Finaalis sai ta ühe võidu ja kuue viigi kürvale kaks kaotust ning 4 punktiga sai ta kümne osaleja seas kuuenda koha.

Naiste kiirmalevõistluse finaalturniiril osales ka Horvaatiat esindav Volodini kaaslinlane Valentina Golubenko, kes seitsmest partiist kaotas neli, lisaks sai ta ühe võidu ja kaks viiki ning 2 punktiga jagas ta koos Leedu esindajaga eelviimast-viimast kohta.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: