16.03.2015
Firmasisesed

Voka mänguväljakule kogutakse annetusi

Vokas on levimas korvpallipisik. Nakkus on levinud spordihoonest lasteaeda.

Eriti suures nakkusohus on 5-7 aastased  tüdrukud, poisid ja nende pereliikmed. Pisiku levitajaiks võib pidada karismaatilist laste sõpra treener Andrus Lehismetsa ja suurt Voka lasteaia Naksitrallid sõpra Hardi Raiendit. Korvpallitiim NOTO Outlet ja kogukond on üksmeelselt asunud pisiku levikule kaasa aitama.

Tänu nende nimetatud isikutele ja grupile on ellu kutsutud algatus ja tegevused minikorvpalliväljaku soetamiseks Voka lasteaia Naksitrallid õuealale. Laupäeval, 14. märtsil toimus Voka Spordihoones heategevuslik toetusüritus.  Laste jaoks oli see esimene ühistreening korvpallimeeskonna noortega. Pealtvaatajaid jäi väheseks, sest igale osalejale leiti tegevus. Põnevaks kujunes isadest, vendadest, vanaisadest või toetajatest võistkonna ning käpikutes korvpallurite vaheline matð.  Võitis sport! Tõsimeelne mäng haaras kaasa ja pakkus elamusi.

Juba on planeerimisel jätkutegevused. Igaühel on võimalus korvpallitiimi algatust toetada: konto EE882200221036834702 BC Viru Basket märgusõna „Voka mänguväljak”.

JULIE LAUR
Voka LA Naksitrallid direktor

Eelmine:
Järgmine: