18.02.2015
Firmasisesed

Võiduvõimalusi on veel kõigil

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas juhib enne viimaseid põhiturniiri mänge Noto Outlet/Toila. Finaalipääsu võimalus on säilinud kõikidel osalejatel.

Teatavasti pääseb meistriliiga põhiturniiri võitja otse finaali põhiturniiri 2. ja 3. selgitavad teise finalisti ning põhiturniiri 4. ja 5. selgitavad teise pronksimängust osavõtja. Ühe jalaga finaalis on Noto Outlet/Toila, kel kirjas 4 võitu ja 1 kaotus. 3 võidu ja 3 kaotusega on tabelis kõrvuti Kiviõli SK Askele ja KK HITO. Samuti ihkavad tõusta kolme hulka Remeks ja Narva, kel mõlemal on kirjas 2 võitu, kuid Remeksil on kaotusi 3 ja Narval 4.

Viimatipeetud kohtumises kaotas Narva möödunud nädalavahetusel KK HITOle kodus 73:77.

Veidi võib saada tabelisseis selgemaks pärast eeloleval pühapäeval, 22. veebruaril Kohtla-Järvel toimuvaid mänge, kus vastamisi on KK HITO – Kiviõli SK Askele ja Remeks – Noto Outlet/Toila. Pärast seda jääb 15. märtsil lõppeval põhiturniiril pidada veel neli mängu.

Esiliigas liider Elvarem

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste esiliigas on meeskondadel põhiturniiril pidada veel 1-3 mängu. Ainuliidriks on tõusnud Elvarem, kes veebruarikuus on alistanud oma lähirivaali Iisaku KK 88:81 ja tabeli punase laterna Jõhvi BC Karjamaa 97:83.

Kes teise meeskonnana otse poolfinaali pääseb selgub tõenäolislet kahe Iisaku meeskonna omavahelisest mõõduvõtust, praegu on nii Iisaku Peetri Pizza kui ka Iisaku KK saanud ainsa kaotuse Elvaremilt.

Põnev seis on aga esikolmiku selja taga, sest koguni viiel meeskonnal on tabelis kirjas 2 võitu, neist Askele IV on pidanud 5 ja ülejäänud (Kiviõli/Maidla, Mäetaguse SK, Toila I ja Enteh) võrdselt 6 mängu. Sellest viisikust peab kaks meeskonda vaatama play-off’i kõrvalt, sest veerandfinaalides kohtuvad omavahel põhiturniiri 3. ja 6. ning 4. ja 5. meeskond. Põhiturniiri 7.-9. meeskond selgitavad omavahel esiliiga lõpukolmiku.

Eeloleval nädalavahetusel peetakse kolm eelviimase vooru kohtumist, kus vastamisi on laupäeval Iisaku KK – Mäetaguse SK ja Kiviõli/Maidla – Enteh, pühapäeval kohtuvad Toila I – Askele IV.

Meistrivõistluste infoleht: http://www.basket.ee/et/regionaalsed-liigad

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: