02.03.2008
Koolisport

Virumaa koolid heitlevad oma pallimänguliigas

Lääne- ja Ida-Virumaa koole ühendavas koolinoorte pallimänguliigas “Võrgud sahisema”, kus võisteldakse korvpallis, jalgpallis, teatevõistluses ja viktoriinis, on mõlemas maakonnas praeguseks peetud kaks eelvooru.

Ida-Virumaal juhib seitsme kooli konkurentsis mõlemad etapid võitnud Kohtla-Järve Järve Gümnaasium 61 punktiga, neile järgnevad kahel korral teise koha saavutanud Toila Gümnaasium 55 ning korra neljanda ja viienda koha teeninud Jõhvi Gümnaasium 41 punktiga. Kaugele ei jää ka lähimad jälitajad – Mäetaguse Põhikool on kogunud 37, Kiviõli I Keskkool ja Narva Eesti Gümnaasium kumbki 34 ning Maidla Põhikool 18 punkti.

Lääne-Virumaal hoiab kaheksa kooli hulgas liidrikohta mullune sarja üldvõitja Rakvere Reaalgümnaasium, kellel on kahe eelvooru võiduga koos 70,5 punkti. Järgnevad Sõmeru Põhikool/Rakvere Põhikool 61,5 ning Kunda Ühisgümnaasium 57,5 punktiga. Positsioonidel neljandast kuni kaheksandani paiknevad Rakvere Gümnaasium 50,5, Väike-Maarja Gümnaasium 45, Simuna Põhikool 31,5, Haljala Gümnaasium 21,5 ja Tapa Gümnaasium 21 punktiga.

“Võrgud sahisema” pallimänguliigat korraldavad teist aastat järjest Rakvere Spordikeskus ja Virumaa Pallimängude Kool. Sarja toetavad Eesti Korvpalliliit, Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Koolispordi Liit, Hansapank, Stora Enso Mets AS, Rakvere Ärikeskus OÜ, Järva Tarbijate Ühistu ja HAT-Auto AS.

Tulemused: http://www.rakverespordikeskus.ee/index.php?id=9708

Rakvere Spordikeskus

Eelmine:
Järgmine: