20.01.2008
Jäähoki

Viru Sputniku naiskond purustas Jäälinnud

Eesti naiste jäähokiesivõistlustel alistas Kohtla-Järve Viru Sputnik pühapäeval kodujääl Tallinna Jäälinnud 9:0.

Väravad jagunesid järgmiselt: 4 – Anna Fedjajeva, 3 –  Janeli Pokk, 1 – Svetlana Tsupsman, Marina Boborova.

Matti Kämärä (Põhjarannik) pildid http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=315

Sel hooajal pole tallinlannad suutnud kolmes varasemas kohtumises ühtki väravat lüüa. Kohtlajärvelannad ei lasknud neil seekord skoori avada ning alistasid nad “kuivalt” 9:0. Kuigi külalised polnud Kohtla-Järvel oma kõige tugevamas koosseisus, oli Viru Sputnikul nagu ka Tallinnas peetud esimeses mängus suur territoriaalne ülekaal, mis teisel ja kolmandal kolmandikajal enesekindlalt väravateks vormistati. Anna Fedjajeva sai hakkama pokkeriga, tartlannast leegionär Janeli Pokk aga kübaratrikiga. Käe said valgeks ka Svetlana Tsupsman ja Marina Bobrova.

“Rõõmu teeb see, et naiskond areneb tasapisi edasi. Liidrid tunnevad end jääl üha kindlamalt, vähehaaval lülituvad mängu ka sellel aastal naiskonnaga liitunud. Elu läheb edasi,” nentis Viru Sputniku treener Gennadi Jeremejev.

Kui pool meistrivõistlustest on läbi, on punaseks laternaks neli mängu üldskooriga 0:32 kaotanud Jäälinnud. Viru Sputnik nagu ka mitmekordne Eesti meister ja sel hooajal paralleelselt Soome meistrivõistlustel kaasa tegev Dreamland Queens on kogunud kuus võitu, kuid kohtlajärvelased on konkurentidest kaks väravat vähem visanud, vastavalt 18 ja 20. Liidrid on varem kahel korral omavahel viiki mänginud. Pühapäeval on Tallinnas Jäälindude ja Viru Sputniku korduskohtumine.

Sportiv.ee/Põhjarannik

Eelmine:
Järgmine: