05.04.2008
Jäähoki

Viru Sputniku hokipoisid jätsid peaauhinna koju

Nädala lõpul Kohtla-Järve jäähallis toimunud Vladimir Muratovi mälestusturniiri 1998. aastal ja hiljem sündinud poistele võitis kohalik Viru Sputnik.

Vladimir Muratovi mälestusturniiril tegi kaasa neli meeskonda: Viru Sputnik, Narva PSK, Tartu Kajakas ning väljaspool arvestust aasta vanematest Tartu ja Kohtla-Järve poistest kokku pandud meeskond.

Ühendmeeskond võitis kõik kolm kohtumist, kuid nad tegid kaasa väljaspool arvestust ning läksid mängus kolmanda koha eest kokku Narva PSKga. Tulemuseks oli 3:3 viik ja reglemendi järgi sai kolmanda koha mitme juhtiva mängijata osalenud Narva.

Finaalis olid vastamisi Viru Sputnik ja Kajakas. Tasavägises võitluses möödunud mäng lõppes võõrustajate 7:4 võiduga. Turniiri parimaks ründajaks tunnistati Ilja Lekomtsev, kaitsjaks Dmitri Patruðev ja väravavahiks Delene Schule (kõik Viru Sputnik).

“Turniir näitas kõikide osalejate head taset. Meie võistkonna võit annab aga lootust, et sellest vanuseklassist on head juurdekasvu oodata,” ütles klubi Viru Sputnik president ja treener Sergei Konõðev. “Selle vanuseklassi poistel on sel aastal palju mänge. Nii sõidame laupäeval Tartusse samasugusele turniirile ning see on normaalne. Arenenud hokiriikides mängitakse selles vanuses igal nädalavahetusel.”

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: