13.10.2011
Firmasisesed

Viis karikamängu aega on paigas

Ida-Virumaa korvpallikarikavõistluste esimene 1/8finaal peetakse eeloleval laupäeval Mäetagusel, teada on veel nelja mängu toimumisajad.

Oktoobrikuus peetavate 1/8finaalidest esimeses kohtuvad laupäeval, 15. oktoobril Mäetagusel meistrivõistlustel esiliigas mängiv Mäetaguse SK ja meistriliigas palliv Toila.

Selle paari vastane selgub paarist Voka Veteran (rahvaliiga) – KK HITO (meistriliiga), see mäng peetakse 20. oktoobril Voka spordihallis.

Järgmisest tabeli kahvilist ei ole teada esiliiga meeskondade Kohtla-Nõmme – Viru JVP mänguaeg, küll on teada meistriliiga meeskondade kohtumise BC Viru Basket – Iisaku KK toimumise aeg ja koht, milleks on 29. oktoober kell 16 Voka spordihoone. 

Järgmises kahvlis on Remeks – Narva vastamisi 22. oktoobril kell 14 Kohtla-Järve spordihallis ning BC Karjamaa – Askele on vastamisi Jõhvi spordihallis 23. oktoobril kell 13. Nimetatud neljast meeskonnast kolm mängivad meistriliigas ja BC Karjamaa mängib esiliigas.

Viimases kahvlis pääses rahvaliiga meeskond Mäetaguse SK II loosi tahtel otse veerandfinaali, kus ta vastane tuleb paarist Askele IV – Sillamäe Kalev, kes pole omavahelist mänguaega veel kokku leppinud.

Karikatabel: https://sportiv.ee/protokoll/ivkvkorvpall1112.pdf

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: