12.05.2009
Jalgrattasport

Viimsis erilise eduta

Nädalavahetusel tehti algust mägirattakrossi sarjaga Team Rattapood cup. Esimene etapp toimus laupäeval 9. mail Viimsis. Ilmaga jalgratturitel seal ei vedanud: vihm, põhjatuul ja külm ilm pani sõitjate vaimu ning võimu tõsiselt proovile.

Team Sundstrandi võiskond esines Viimsis kahvatult ja erilisi tulemusi ei saavutatud. Esikolmikusse sõitsid end vaid M6/N8 vanuseklassis Anett-Leann Saks ja Mario Kivil, kes olid vastavalt teine ja kolmas. Võit läks Jõgevale Piret Pungale.

Esikuuikisse jõudsid Jõhvi klubi sõitjatest veel Marten Jõeäär M10/N12 vanuseklasssis ja Paul Nestor M16 noormeeste hulgas, nad olid siis vastavalt neljas ja viies. Marten Jõeäärel jäi kolmandast kohast puudu vaid nli sekundit.

Meeste eliitklassis võidutses Martin Loo Team Veloplussist ja naistest Maaris Meier Investment Agency võiskonnast. Jõhvi Sundstrandi liider Tauri Selder katkestas.

Ülejäänud Sundstrandi ratturite kohad: M12/N14 Laura Kuusemets 15. koht ja Matthias Männik 16. koht, M10/N12 Kaireen Käen 11. koht

Küllalt edukad olid, aga Narva Energia ratturid. Andrei Bogdanov võitis sportklassi, Daniil Kozinets oli M16 vanuseklassis teine ja M14 vanuste poiste hulgas saavutas Maksim Agarkov kuuenda ja Jevgeni Kamenev üheksanda koha.

Järgmine etapp sõidetakse juba nädala pärast Harjumaal Kiilis.

PEEP KIVIL,
Jõhvi RK/Sundstrand

Eelmine:
Järgmine: