25.05.2014
Sulgpall

Viimase etapi ja kogu sarja võitsid Lvov ja Kask

Esmakordselt toimunud Jõhvi maikuu nädalalõpusarja sulgpallis võitsid esikohakarika meestest Dmitri Lvov ja naistest Kati Kask.

Pühapäeval peetud viimasel etapil alustasid naised ning finaalis alistas Kati Kask Anna Jagoneni, kolmas oli Anna Romanenko. Kokku sai sarjas punkti kirja 11 naist ning esikuuik oli järgmine: 1. Kati Kask 120, 2. Anna Jagonen 102, 3. Jelena Holjapina 96, 4. Irina Raznotovskaja 84, 5. Ave Uustalu 70, 6. Anna Romanenko 64. Uustalu sai ka parima E-grupi mängija eriauhinna, parima noore karikas kuulus Jonne Roomale.

Võistluspäeva teises pooles mängisid mehed. Põnevust jätkus lõpuni, sest finaalis selgus etapivõidule lisaks ka sarja võit. Dmitri Lvov võitis otsustavas kohtumises Aleksei Kreivaldi ning kokkuuvõttes koguti vastavalt 104 ja 100 punkti. Etapi kolmas ja kolmas ka kokkuvõttes oli Ivan Sergejev. Kahe etapi järel juhtinud Juri Krot viimasel etapil osaleda ei saanud ja langes kokkuvõttes 18 osaleja seas viiendaks. Parim E-grupi mängija karika sai Aleksandr Turlo, parim noor oli Erik Kreivald.

Viimase etapi paremusjärjestused

NAISED
1. Kati Kask
2. Anna Jagonen
3. Anna Romanenko
4. Jelena Holjapina
5. Irina Raznotovskaja
6. Ave Uustalu
7. Piret Niglas
8. Jonne Rooma

MEHED
1. Dmitri Lvov
2. Aleksei Kreivald
3. Ivan Sergejev
4. Dmitri Gljantsev
5. Sanþar Magomedagajev
6. Viktor Daineko
7. Aleksandr Turlo
8. Tõnu Kortel
9. Andrei Lupanov
10. Veli Rooger
11. Erik Kreivald
12. Jevgeni Lupanov

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: