18.01.2015
Firmasisesed

Viimane päev pakub põnevaid lahinguid

Jõhvis reedel alanud ja laupäeval jätku saanud Euroopa noorte korvpalliliiga U17 vanuseklassi teise divisjoni turniiril on viimase võistluspäeva eel võiduvõimalus neljal meeskonnal.

Kahe päeva järel on täisedu, neli võitu saanud Soome meeskonnad Espoo Tapiolan Honka ja Turu West Coast all-Stars, nende vastaseks on aga pühapäeval meeskonnad, kel seni kirjas kolm võitu ja üks kaotus.

Pühapäevases avakohtumises on kell 9 Jõhvi spordihallis vastamisi West Coast All-Stars ja BS Jurmala ning kell 10.30 kohtub Tapiolan Honka BC Moskva BC Runa meeskonnaga. Kui mõlemad Soome meeskonnad peaks pühapäeval võitma saab etapivõidu Turu meeskond, sest neil on võrreldes Espoo meeskonnaga tunduvalt parem korvide vahe (+126 vs +38).

Soomlaste võitu ootab ka Vilniuse SKM-VAPC, sest soomlaste võitude korral tõusevad nad kolmandale kohale. Viimane päev mängib Vilnius kell 12.00 KK HITO U18 meeskonnaga, kes aga mängib etapist loobunud Moskva CSKA asemel ehk leedukad saavad tabelisse 20:0 võidu. Vilniuse, Jurmala ja Moskva meeskonnade 3-2 võitude vahe korral saab otsustavaks korvide vahe, mis viiks leedukad tabelis kolmandale kohale.

Oluline on ka pühapäevane viimane mäng, kus kell 13.30 kohtuvad KK HITO/sPORTKUNDA ja Kaliningradi SDJSOR nr 9, kes mõlemad on kahel senipeetud etapil kaotanud kõik mängud ehk üheksa kohtumist.  

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: