02.07.2015
Jalgpall

VIDEOD! Sillamäe Kalev viigistas Spliti Hajdukiga 1:1

Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskond viigistas neljapäeva õhtul Rakvere staadionil peetud Eurosarja kohtumises Horvaatia klubiga Spliti Hajduk 1:1.

Külalised horvaatiast alustasid mängu võidujanulisemalt ja juba kuuendal minutil läksid nad Mijo Caktaðe poolt löödud juhtima 1:0.

Külalised jätkasid surumist, kuid mida aeg edasi, seda teravamaks muutusid ka sillamäelaste rünnakud, kes Euromängudes peavad leppima välismängudega, sest ükski Ida-Virumaa staadion Euromängudeks ei kõlba. 40. minutil eksisid külalised keskringi lähistel ja vasakult äärelt tehtud tsenterduse lõi peaga väravasse Kalevi ukrainlasest leegionär Kõrõlo Silið. 1:1 avapoolaeg lõppeski.

Teisel poolajal enam väravaid ei löödud, kuigi nüüd olid juba enamus ajast rünnakul sillamäelased ja horvaate päästis kaotusest nende väravaht, kes pidi tegema mitu head tõrjet.

Silma torkasid ka külaliste kuulsad fännid, kes suutsid mängu lõpus tõrvikutega põlema panna Rakvere staadioni tribüüni, suuremaks tulekahjuks õnneks ei läinud.

Kogu mäng videos: https://www.youtube.com/watch?v=FgzM3dV70Zs&list=PLZHZjMQm-5E1a6VPdoBjfrlAPM71YYO4W

Väravamomendid
1:0 Mijo Caktað (HNK Hajduk Split) – https://www.youtube.com/watch?v=FgzM3dV70Zs&feature=youtu.be&t=5m45s
1:1 Kõrõlo Silitð (Sillamäe Kalev) – https://www.youtube.com/watch?v=FgzM3dV70Zs&feature=youtu.be&t=39m24s
Sergei Ratnikovi pomm ja Lovre Kaliniãi tõrje – https://youtu.be/LBmY-hWqRF8?t=25m29s

Ainult väravad: https://www.youtube.com/watch?v=U8F2T1gUYpE

Korduskohtumine peetakse nädala aja pärast Horvaatias ja ka seal ei saa Hajduk oma kodumurul mängida, sest seal toimub muusikafestival. Nii mängitakse 9. juulil Splitist 18 kilomeetri kaugusel Dugopoljes. Kalevile on järgmisesse ringi pääsuks vaja vähemalt üheväravalist võitu. Külalised viib edasi võit ja 0:0 viik. 1:1 viigi puhul mängitakse lisaaeg ja lüüakse vajadusel penalteid. Kõik viigid alates seisust 2:2 viiks edasi Kalevi.

Teisedki neljapäeval Eurosarjas võistlustules olnud Eesti klubid olid edukad. Tallinna FC Flora alustas Makedoonia klubi FK Rabotnicki 1:0 ja Nõmme Kalju oli Kasahstanis sama tulemusega parem Aktobe meeskonnast.

Kolmapäeval mängis Meistrite Liiga mängu Tallinna FC Levadia, kes viigistas Põhja-Iirimaal  0:0 FC Crusaders nimelise meeskonnaga.

Enne korduskohtumisi peavad Eesti klubid oma 17. vooru mängu Eesti meistriliigas, kusjuures Ida-Virumaal saab neljast Eesti Euroopas mängivast klubist näha eelolevatel päevadel kaht. Tallinna FC Levadia kohtub laupäeval kell 20 Narva Kreenholmi staadionil Narva Transiga ja esmaspäeval mängivad kell 19 Sillamäe Kalevi staadionil Sillamäe Kalev ja Viljandi Tulevik.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: