12.06.2015
Jalgrattasport

VIDEOD! PILDID! Mäetagusel said võidu Selder, ja Nurm pannkooki said kõik

Kolmapäeval, 10. juunil toimus Argipäeva rattaõhtute kolmas etapp, mis ühtlasi oli ka esimene sarja kahest maastikul sõidetavast etapist.

Start anti Mäetaguse rullirajalt ning rada kulges mõisapargi kõrvalt mööda, suundudes ligi pooleteise kilomeeri pikkusele kruusatee lõigule, kus ratturitel tuli võidelda tugeva vastutuulega. Lihtsamaks ei läinud ka ringi teisel poolel, kui sõita tuli pehmetel suusaradadel, kuhu sisse jäi ka paar tõusunukki.

Ringi pikkuseks kujunes 4,1 km ja seda tuli läbida põhisõidul 3 korda ning lühisõidul 2 korda. Raske võistluse ja tuulise ilma kompenseeris aga söögitelk, kust pärast sõitu jagati kohapeal valmistatud pannikooke moosiga ning turgutavat spordijooki.

Lapsed said aga lisaks maiustamisele proovida maanteeameti liikluskoolituse vigursõidurada ning harida end liiklusohutustelgis.

Põhisõidu võitjaks tuli Taavi Selder ajaga 26.05, järgnes 21 sekundilise vahega Paul Nestor ja talle omakorda 10 sekundilise kaotusega Tauri Selder.

Naistest oli kiireim Maris Nurm ajaga 39.32, teine Kristi Võhmar 39.57 ja kolmas Aljona Jagodina 40.03

Lühisõidu kiireimate jalgadega sõitjad olid Arno Proode ajaga 20.33, teine oli Anatoli Männi 22.28 ning kolmas Mirell Semenkova ajaga 22.47.

Kilomeetrisel lastesõidu rajal olid kiireimad kolm Tobias Nirgi 2.10, Jaagup Altoja 2.22 ning Arseni Laidinen 2.23.

Tulemused
http://jrk.ee/wp-content/uploads/2015/06/argipaev_III_etapp.pdf

Videod
1. osa: https://www.youtube.com/watch?v=ANETZyXVK-o
2. osa: https://www.youtube.com/watch?v=8P7f-oKLAuc

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3135

Järgmine rattaõhtute etapp toimub 8. juulil Jõhvis. Vahepeal on Ida-Virumaal aga kolm rattavõistlust, 19. juunil Narva-Jõesuus, 20. juunil Kiviõlis ja 27. juunil Sillamäel.

jrk.ee/sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: