02.10.2015
Firmasisesed

VIDEOD! PILDID! Iisaku Peetri Pizza alistas avamängus võõrsil tiitlikaitsja Toila

Sadakond mängule häälekalt kaasa elanud pealtvaatajat pidid Voka spordihoonest reede õhtul lahkuma lootusega paremale tulevikule, sest Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga avamängus alistas Iisaku Peetri Pizza 59:56 Toila.

Mäng algas äärmiselt korvidevaeselt ning avaveerandi eelviimasel minutil põlesid tablool külaliste edunumbrid – 2:1! Viimase kahe minutiga said kõik avapoolaja punktid vabavisetest noppinud väljakuperemehed veel seitse punkti ja seega võitis avaveerandi Toila 8:2, mis oli ühtlais ka nende suurim eduseis selles kohtumises.

Tasavägist mängu jätkus kohtumise lõpuni, kuid alates teise veerandi seisust 35:33 Iisaku vastaseid lähemale kui 1 punkt enam ei lubanud, küll oli punktine vahe tablool korduvalt – 35:34, 42:41 (sellisest Marek Vinni viskest https://www.youtube.com/watch?v=r9un8HhzKhs) ja lõpu eel ka 57:56.

Oma osa Iisaku võidus oli ka nende heal kaitsetööl, mille näiteks Markus Laanemetsa poolt tehtud viske blokeerimine: https://www.youtube.com/watch?v=2CSwUHU9tHo

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3223
Mängu videod: https://www.youtube.com/watch?v=ycYX-e9eJUg&list=PLZHZjMQm-5E0wCEyOj8n3NHLWyfoDcZM-

Meistriliiga avavooru teises kohtumises on pühapäeval, 4. oktoobril Kohtla-Järvel vastamisi kaks sealset meeskonda, KK HITO – Remeks. Neli meeskonda sel hooajal meistriliigas mängibki, kohtudes põhiturniiril kolmel korral, pärast mida pääseb põhiturniiri võitja otse finaali ning põhiturniiri 2.-3. selgitavad teise finalisti ja pronksimängu langeja. Põhiturniiri mängudele on aga kaalu lisatud selles osas, et kuna play-off peetakse kahe võiduni, siis juhul kui paarilistest üks on põhiturniiril vastase alistanud kõigis kolmes kohtumises saab ta play-offi seerias 1:0 eduseisu.

Esiliigas mängib kaheksa meeskonda ning avavoorus on Kohtla-Järve Enteh kaotanud 31:92 Kiviõli/Lüganusele, Jõhvi BC Karjamaa jäi 90:99 alla Iisakule ning Virumaa Politsei spordiselts alistas 81:76 Mäetaguse SK. Esiliigas peetakse viimane kohtumine pühapäeval Kohtla-Järvel, kus kell 15.30 on vastamisi Elvarem ja Askele IV.

Esiliigas mängitakse põhiturniiril kaks ringi ning põhiturniiri kaks paremat pääsevad finalai ning 3.-4. selgitavad pronksiomaniku.

Kaheksa meeskonda on ka teises ehk rahvaliigas, kus avavoor peetakse laupäeval Vokas ning seal on avavoorus vastamisi: 13.30 Voka sh veteranid – Sillamäe gümnaasium, kell 15 Illuka – Kohtla-Järve SK Intro, kell 16.30 Toila II – Narva SK Energia, kell 18 Kohtla-Nõmme – SK Walter. Teises liigas mängitakse üheringiline põhiturniir, mille kaks edukamat pääsevad poolfinaali ning 3.-6. koha meeskonnad alustavad veerandfinaalist.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: