08.03.2016
Jalgpall

VIDEO! Trans ja Kalev viigistasid 3:3

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga 2. vooru kohtumises Narvas viigistas Trans 3:3 Sillamäe Kaleviga.

Transi ülekaalu tähe all kulgenud avapoolaeg lõppes 0:0, kohe teise poolaja alguses läksid väljakuperemehed 1:0 juhtima, kuid kümmekond minutit hiljem külalised viigistasid. Seejärel realiseerisid kordamööda Narva (67. minutil) ja Sillamäe (72.) penalti, kusjuures vahepeal tabasid narvalsed veel lattigi. 72. minutil läksid külalised esmakordselt mängu juhtima, kuid 76. minutil lõi Kirill Nesterov oma selle kohtumise teise värava tehes lõppseisuks 3:3. Samas oli ka viimasel veerandtunnil mõlemal meeskonnal võimalusi mäng oma kasuks pöörata.  Mäng oli kollaste kaartide rikas, Transi mängijatele näidati viit ja Kalevi mängijatele kolme kaarti.

Väravate video: https://www.youtube.com/watch?v=5v9J-xRRIVE

Teistes teisipäevastes mängudes said kodumeeskonnad võidu: Tallinna FC Levadia – Pärnu LM 1:0, Tartu Tammeka – Paide LM 2:0, Tallinna FC Flora – Rakvere Tarvas 6:0. Ainsas kolmapäevases mängus kohtuvad Tallinna FC Infonet ja Nõmme Kalju (Infonet võitis 2:1 – täiendus).

Avavoorus oli Trans mänginud võõrsil Tammekaga 2:2 ja Sillamäe Kalev kaotanud 0:2 Nõmme Kaljule.

Laupäeval, 12. märtsil toimuvas kolmandas voorus mängib Sillamäe Kalev kell 13 kodus Pärnu LMiga ning kell 16 kohtub Trans võõrsil Tallinna FC Floraga. Enne kolmandat vooru on Trans 2 punktiga 7. ja Kalev 1 punktiga 8. kohal, nende selja taga on seni punktita Paide LM ja Tarvas.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: