28.03.2015
Jalgpall

VIDEO! SJK Dina lõpetas eduka hooaja hõbemedaliga

Esimest hooaega Eesti saalijalgpallimeistrivõistluste meistriliigas mänginud Sillamäe SJK Dina kaotas finaalseerias Tallinna SK Augur Enemat meeskonnale 1:2, kuid sellest hoolimata võivad sillamäelased olla hooajaga igati rahul olla.

Reede ühtul toimus Kristiine spordihallis Triobet saaliliiga otsustav finaalmäng ning selgus 2014/15. aasta Eesti meister saalijalgpallis.

Ülipõneva mängu lõpplahendus selgus vaid mõni sekund enne lõpusireeni, kui Auguri väravavaht Madis Rajando tegi tühja väravasse lõppseisuks 5:3. Esimene poolaeg lõppes 1:1, pealinlased läksid kümnendal minutil juhtima, 18. minutil viigistas seisu Sergei Aleksandrov.

Teisel poolajal läks SK Augur Enemat 3:1 juhtima, kuid kiirelt vastas Vitali Bolðakov kahe värvaga ja viis minutit enne kohtumise lõppu oli seis 3:3. Poolteist minutit enne lõppu said aga väljakuperemehed taas ette ja lõppseisuks jäi nagu mainitud 5:3. Huvitaval kombel lõid pealinlaste kõik väravad erinevad mängijad.

Finaali video: http://jalgpall.ee/news.php?st=style_fp.css&news_id=8205

Esimeses finaalkohtumises alistas Sillamäe JK Dina koduväljakul rohkem kui 700 pealtvaataja ees SK Augur Enemati 4:2. Teises matðis möödunud reedel sai aga Augur 427 pealtvaataja ees 6:1 võidu, mis tähendas, et kahe võiduni peetava finaalseeria saatuse otsustas kolmas mäng.

Sillamäe JK Dina: Aleksandr Aleksandrov, Sergei Aleksandrov, Aleksandr Aleksejev, Vitali Bolðakov, Andrei Demidenko, Aleksandr Gluhno, Andrei Gornev, Aleksandr Kulikov, Aleksei Mininkov, Stanislav Panov, Sergei Popov, Artjom Taar, Sergei Voronin, treener Nikolai Toðtðev. Aleksandr Aleksandrov, Vitali Bolðakov ja treener Nikolai Toðtðev olid hõbemedali saanud ka 2013. aastalm siis FC Narva United meeskonna koosseisus. Aleksandrovil on ette näidata ka pronks 2012. aastal FC Narva-Jõesuu ja kuld 2009. aastast JK Sillamäe Kalevi eest, viimases võistkonnas mängis ta koos Toðtðeviga, kes teatavasti on tulnud ka Eesti meistriks nö murujalgpallis, seda 1989. aastal Tallinna Zvezda rivistuses.

„Triobet saaliliiga finaalseeria ja tegelikult kõik kohamängud on olnud väga huvitavad ja publikurohked. Hooaja tegi eriti põnevaks finaali jõudnud Sillamäe meeskond, sest põhiturniiril jäid nad alles viiendaks. Liiga oli taas väga tasavägine,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt.

Saalijalgpallis selgus Eesti meister 9. korda. Ühtekokku tegi saalijalgpalli meistrivõistlustel ja rahvaliigas sel hooajal kaasa 95 mees- ja 8 naiskonda rohkem kui 1500 mängijaga.

Sportiv.ee/jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: