19.01.2014
MEV 2014

VIDEO: Lauatennises võitsid elu esimese võistluse Uustalu ja Selezinka

Sarja “Minu esimene võistlus” avalöögiks olnud lauatenniseturniiril Ramirendi auhindadele olid edukaimad Ave Uustalu ja Aleksandr Selezinka.

Jõhvi spordihalli kogunes pühapäeval üheksa sportlast, naistest said medalid Ave Uustalu, Kati Kask ja Eike Mällo.

Meestest võitis kõik kohtumised väljaspool arvestust võistelnud Janek Tarto, kes on ka varem lauatennisevõistlustel osalenud. Nende seas, kellele see oli esimene lauatenniseturniir, oli edukaim Aleksandr Selezinka, järgnesid Andrus Kurs ja Aivar Press.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=s3v78wv3gkE&list=UUAUv6P4QlcZdsyRE7sPspgA

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/protokoll_mev_190114.pdf

MEV järgmise alana on kavas võistlus neile, kes kunagi pole osalenud ametlikel suusavõistlustel. See võistlus saab teoks teisipäeval, 21. jaanuaril. Pannjärvel on start avatud kella 18.30-19.30. Distantsiks on 3 km.

MEV+ võistlus neile, kes võistlevad lauatennises esmakordselt koos nendega, kes on lauatennisevõistlustel tavakülalised peetakse Jõhvi spordihallis pühapäeval, 26. jaanuaril algusega kell 10.30. Sellel võistlusel võivad oma debüüdi teha nii need, kes osalesid MEV lauatennisevõistlusel, kui ka oma MEV+ osaluskorra saavad kirja kõik teised lauatennisehuvilised, kes pole kunagi ametlikel võistlustel osalenud.

Lisainfo esmakordselt korraldatava MEV sarja kohta: https://sportiv.ee/index.php?2/12444

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: