09.02.2015

VIDEO! FOTOD! Riigikogu kandidaadid tegid sõbralikult sporti

Pühapäeva õhtul Jõhvi spordihallis toimunud Riigikogu kandidaatide mõõduvõtmise võitjakarika sai IRL, keda esindasid Kaja Kreisman ja Risto Lindeberg.

Kuna sulgpalli ja lauatennise paarismängu kokkuvõttes kogusid kaks paremat, IRL ja SDE võrdselt punkte (ja ka vahepalaks olnud korvpalli vabavisetes jagati sõbralikult nii naiste kui ka meeste kaks kirkamat medalit), siis võeti ühtse kokkuleppena võitjakarika selgitamiseks kasutusele korvpalli vabavisete seeria, mis oli äärmisel põnev ja võitja selgitas alles 22. vise, mis andis võidu IRLile.

Teise koha sai sulgpallis edukaim olnud SDE duo Etti Kagarov ja Toomas Nõmmiste.

Kahe segapaarismängu kokkuvõttes sai kolmanda koha Keskerakond (Riho Kutsar, Dmitri Dmitrijev), kelle trumbiks oli lauatennis, kus nad said kuldmedalid.

Kokkuvõttes neljas oli ühtseima võistlusvormiga silma torganud Reformierakond (Aivar Surva, Rein Aidma), kel samuti ei jäänud pjedestaalile tõusmata, kuna pronksmedalid pälviti sulgpallis, kus neist ei jäänud kaugele hõbemedalidki.

Kahe paarismängu vaheajal peetud “Eevi Paasmäe nimelise vabaviskevõistluse” (tubli Sillamäe spordihinge ja omal ajal samalaadsel võistlusel sel alal auhinnagi saanud palvel võeti see ala kavva, kuid kahjuks ei saanud ta ise kohale tulla) naiste finaalis alistas Kaja Kreisman ümbervisete tulemusel Etti Kagarovi. Mehed jagasid omavahel viisakalt tabamused miinumum nullist kuni maksimum viieni, medalid said sel alal Toomas Nõmmiste, Risto Lindeberg ja Dmitri Dmitrijev.

Võistluste peakohtunik oli Ida-Virumaa spordiliidu esimees Arno Rossman, sulgpallis aitas teda teisel väljakul Margo Tali ning lauatennisereeglitega viis osalejad kurssi Tõnu Kapper. Kõik tulemused pani kiiresti ja täpselt kirja Aime Luuk. Korraldajad tänavad kõiki osalejaid ja kaaselajaid toreda õhtupooliku eest.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3027

Videopilt: https://www.youtube.com/watch?v=l239v4Qsx-4

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: