29.09.2006
Petank

Veteranid selgitasid petangimeistreid

Ida-Virumaa veteranide petangimeistrivõistlused peeti teisipäeval Jõhvis PK Neptun petangiväljakutel.

Kohale oli tulnud veerandsada petankerit. Naisi oli vähem kui medaleid, klassis N35-54 oli esikolmik: 1. Rutt Voldek, 2. Sirje Viljaste, 3. Tiina Küttis ja N55+ finaalis alistas Vilma Neiland Lia Kanguri. Mehi oli kohal aga hulgim, klassis M40-59 olid kaks paremat samad, kes maakonna reitingutabelis ning Juhan Neilandi ja Ivar Viljaste järel oli kolmas Paavel Vähk. Klassis M60+ mahtusid esikolmikusse Enno Konsa, Elmo Lageda ja Tõnu Kapper. “Poisikeste” turniiril (võistlusel nende mängijate seas, kes “õigesse” vanusesse ei ole veel jõudnud) olid kolm paremat Tanel Vähk, Tõnis Neiland ja Priit Purka.

Maakonna meistrivõistluste arvestuses läksid igast viiest reitingus kavas olnud mänguviisist arvesse kolme parema tulemused. Üksikmängus oli edukaim Tõnis Neiland Ivar Viljaste ja Lemmit Toomra ees, paarismängus kogusid enim punkte Juhan Neiland/Tõnis Neiland, teised olid Ivar Viljaste/Sirje Viljaste ja kolmandad Elmo Lageda/Vladimir Ogneðtðikov. Petangi põhilises mänguviisis, trios olid esikolmik järgmine: 1. Lemmit Toomra/Karla Purgats/Hugo Müüdla, 2. Ivar Viljaste/Sirje Viljaste/Tõnu Kapper, 3. Aigi Orro/Kalle Orro/Elmo Lageda.

Maakonna paremad petankerid saavad autasustatud 17. oktoobril, mil Kohtla-Järve spordihuviklubi korraldusel toimub maakonna petankerite traditsiooniline hooaja lõpetamine.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: