29.03.2008
Suusatamine

Vello Kaaristo mälestusvõistluste parimad Mintðenkova ja Tasa

1936. aastal taliolümpial võistelnud Vello Kaaristo mälestusvõistlustel vabastiilis suusatamises oli naistest kiireim Jana Mintðenkova Narvast ja meestest Toivo Tasa Iisakust.Hoolimata sellest, et suuskadel võisteldi laupäeval Eesti eri paigus, jagus poolsada võistlejat ka Pannjärvele.

Protokoll: www.sportiv.ee/protokoll/kaaristo290308pr.xls

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=362

Meeste 10 km distantsil näitas parimat aega Iisaku suusataja Toivo Tasa, kes märtsi alguses tuli veteranide maailmameistrivõistlustel kahel distantsil esikümnesse.

5 km distantsil jagasid naiste põhiklassis kaks paremat kohta neiud, kelle põhialaks ei ole suusatamine. Võidu sai laskesuusataja Jana Mintðenkova ning teine oli hiljuti U23 klassis talitriatloni maailmameistrivõistlustel pronksi saanud Helen Schmidt. Üldjärjestuses teist aega näitas 1992. ja 1994. aastal olümpial laskesuusatamises võistelnud Jelena Vðivtseva, kes võidutses klassis N35-39.

Teistest vanuseklassides olid võidukad: Reelika Vallas, Anu Seli, Marko Saatman, Kristjan Koskinen, Kairi Schmidt, Olga Jakovleva, Nadeþda Poljakova, Leonid Rodionov, Nikita Vladimirski, Sergei Terentjev, Jevgeni Voloðin, Vladimir Tðaikin, Jevgeni Sokolov, Riho Keerme ja Andrei Roop.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: