31.10.2012
Firmasisesed

Väike ülevaade EMV 2. liigast

Kuna tähelepanu on koondunud KK HITO tegemistele G4S Korvpalli Meistriliigas, tuleb ehk nii mõnelegi korvpallisõbrale üllatusena, et ka käesoleval hooajal on hitolaste duubelrivistus võistlustules EMV 2. liigas, kus mängitakse KK HITO II nime all. Lisaks neile mängib teises liigas ka Iisaku KK, kes seni on teinud seda edukamalt.

Seni pole mõne vanema tegija kõrval põhiliselt tulevikulootustest koosneval võistkonnal kõige paremini läinud. Kuuest peetud kohtumisest on kaotatud 4 ja võidetud 2 ning selle tulemusega ollakse oma algrupis 8 punktiga 7 võistkonna seas 5. kohal.
Läinud nädalavahetusel käisid hitolased nn Lääne-Eesti turneel, kus jäi edu saavutamata. Seitsmekesi mängides tuli laupäeval võtta Haapsalus sealselt võistkonnalt vastu 81:102 kaotus. Ka pühapäeval Kuressaares oli mängupilt sama- kohalikule SK Vessele jäädi alla tulemusega 64:90.
Kahe mängu peale oli HITO resultatiivseim Keith Klettenberg, kogudes esimeses mängus 32 ja teises 7 punkti.

Järgmise kodumängu peab KK HITO II Jõhvi Spordihallis 16. novembril, kui külas on Tallinna Puhhid, kellele oktoobri alguses võõrsil peetud mängus jäädi alla tulemusega 57:77.

Iisaku KK käekäigust EMV 2. liigas

Loomulikult ei tohi unustada, et KK HITO II kõrval on EMV 2. liigas võistlustules teinegi Ida-Virumaa meeskond- Iisaku korvpalliklubi.
Iisaku KK alustas hooaega 84:57 võiduga Põlvas liiga uustulnuka BC Kala üle. Seejärel oldi võidukad ka kodus, kui Paide Viking Window alistati tulemusega 76:57.

10. oktoobril, samal päeval, kui KK HITO sai G4S korvpalli meistriliigas ajaloolise võidu tulemusega 71:63 TYCO Rapla üle, mängis Iisaku KK Tallinnas SK RIM/Scanweldiga ning pidi vastu võtma suureskoorilise 40:83 kaotuse.

Kahest viimasest kodusaalis toimunud kohtumisest kaotati esimene numbritega 64:73 Tartu Kalev/Estikole, seevastu teine, eilne mäng Keila Korvpallikooli vastu lõppes väljakuperemeeste 76:70 võiduga.

Nüüd, mil peetud on 5 kohtumist ning kõigi oma alagrupi vastastega on mängitud ühe korra, paikneb Iisaku KK 3 võidu ja 2 kaotusega A-alagrupis 4. kohal, mis on parem tulemus kui B-alagrupis hetkel 5. kohta hoidval KK HITO II-l.

Oma järgmise kohtumise peab Iisaku KK 16. novembril Paides sealse Viking Window meeskonnaga.

Jaak Rooden/Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: