06.09.2011
Firmasisesed

USA korvpallurid mängivad kolmapäeval Jõhvis

Kolmandat sügist Jõhvit väisavad USA korvpallurid peavad oma Eesti-turnee eelviimase mängu kolmapäeval algusega kell 19 Jõhvi spordihallis.

Pääse võistlusele on 2 eurot täiskasvanutele ning 1 euro õpilastele ja pensionäridele. Eelkooliealised saavad mängule tasuta. “Hinnad on suhteliselt sümboolsed, sest tahaks, et kellelgi ei jääks mäng raha pärast nägemata ja et saali leiaks tee võimalikult palju pealtvaatajaid,” ütles mängu üks organisaatoreid Priit Käen.

Külalistele astub vastu Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga turniiriks valmistuv KK Hito/Jõhvi, kel sihiks sel hooajal esiliiga võit ja pääs meistriliigasse. Idavirulased on Jõhvi spordihallis USA korvpalluritega kahel korral mänginud ning seni ollakse kaotanud mõlemad mängud. Eelmisel aastal juhiti küll viimase veerandi alguses 73:72, kuid mäng kaotati 88:102. Aasta varem olid tablool lõpusireeni kõlades numbrid 72:89.

29. augustil alanud turneel oli ATM Pro Teami nime kandnud võistkond esmaspäevaks pidanud kuus mängu, neist külaliste võiduga oli lõppenud üks mäng. Kokku peab meeskond seerias kümme kohtumist. Neljapäeval, turnee viimasel päeval, kohtutakse Tartu ülikooli meeskonnaga.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: