23.03.2020

Ühtne spordiperekond

Praegusel erakorralisel ajal on spordirahva ühtekuuluvuse tunde hoidmine ja üksteisel abiks olek oluline. Iga päev tuleb meile uut teadmist selle kohta, kuidas viirus on levinud ja mis piirangud on viiruse leviku tõkestamiseks seatud.

Nende elementaarsete nõuete täitmisele tooksin juurde inimlikuma poole. On andmeid, et viirus on ohtlikum vanemaealisemale elanikkonnale. Samuti on palutud, et me viibiksime kodudes ja minimeeriks kontakte väljaspool kodu.
Meie valdkonnas on palju eakamaid-endiseid sporditegelasi. Nende elukohti ja kontaktandmeid teavad alaliitude ja piirkondlike spordiliitude töötajad. Oleks inimlik, kui me peale oma perekonna uuriksime ka, kuidas saavad igapäevaselt hakkama meie spordipere eakamad liikmed. Juhul, kui nad vajavad igapäevasteks asjatoimetamisteks abi, olgu selleks siis poes või apteegis käimine, loodan, et leiame enda spordiperekonna nooremate liikmete hulgas aitajaid.
Spordis on oluline ka rutiin. Praegusel hetkel, kui sportlaste rutiin on murtud, olgem mõistvad ja toetavad. Mitte kõik ei saa muutunud olukordadega sama hästi hakkama, vaid vajavad natuke rohkem tuge ja juhendamist. Tean, et suurem osa olete kodukontorites. Palun leidke ka see aeg, et olla tänapäevaste suhtlusvahenditega oma spordipere liikmetele kättesaadav.
Olge hoitud! Terve Eesti eest!
Siim Sukles
Peasekretär
+372 503 4978
Eesti Olümpiakomitee
Pärnu mnt 102 c, 11312 Tallinn

Eelmine:
Järgmine: