16.12.2011
Firmasisesed

Tulekul suur korvpallinädalalõpp

Täna Jõhvi spordihallis toimuva naiste korvpallikarikavõistluste finaaliga juhatatakse sisse Ida-Virumaa tihe korvpallinädalalõpp, kus peetakse hulgaliselt mänge maakonna meistrivõistlustel ja toimub eelmise aasta A-klassi tuliste finalistide KK HITO/Jõhvi – BC Kalev/Cramo vastasseis.

Reede õhtul kell 19 algab Jõhvi spordihallis esmakordselt Ida-Virumaal toimuv naiste karikafinaal Tallinna naiskondade Exlec ja TLÜ vahel, arvestades selle hooaja mänge ja kohtumise kaalu peaks tulema väga põnev kohtumine, kus pealtvaatajate vahel loositakse välja hulgaliselt auhindu – peaauhinnana EOK Nike särk väärtusega ca 50 eurot, lisaks veel 10 BBLi korvpalli, 2 pääset spordikuuluste jõuluturniirile ja 2 Honda nokamütsi. Kui elu on näidanud, et loosimises ei vea, siis tasub osaleda vaheajal toimuval viskevõistlusel, kus kolm täpse käega pealtvaatajat saavad endale BBLi korvpalli. Kindlasti tasub tulla spordihalli esimeste seas, sest 200 esimest pealtvaatajat saavad suu magusaks. Kohapeal on ka korvpalliteemaliste asjade jõulumüük, kust kindlasti saab korvpallisõbrale osta toreda kingituse.

Laupäeval on kavas viis Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste mängu. Keskses kohtumises on kell 16 Kohtla-Järve spordihoones vastamisi tiitlikaitsja KK HITO ja sel hooajal meistriliigas kaotuseta püsiv Askele. Meistriliiga mäng on laupäeval kavas ka Iisakus, kus kell 18 on vastamisi Iisaku KK ja BC Viru Basket.

Kolm mängu peetakse laupäeval maakonna esiliiga raames, kell 13.30 kohtuvad Sillamäel kohalik Kalev ja BC Karjamaa. Kohtla-Järve spordihoones kohtuvad kell 18 Enteh – Askele IV ja samal ajal ehk kell 18 mängivad Mäetaguse põhikooli võimlas kohaliku spordiklubi esindusvõistkond ja Kohtla-Nõmme/HITO.

Pühapäeva jääb kaks mängu, neist kell 17 algab Jõhvi spordihallis esiliiga esimese ringi viimane mäng Viru JVP – Kiviõli/Maidla. Kolm ja pool tundi varem ehk kell 13.30 alustavad Maidlas esimest karikafinalisti selgitama Askele IV ja Narva.

Lisaks meeste mängudele on nädalavahetusel kavas hulgaliselt Eesti noorte korvpallimeistrivõistluste mänge, mis peetakse Jõhvi spordihallis ja Narva Energia SK võimlas. Laupäeval on Jõhvis kavas neli B-vanuseklassi kohtumist, kus kell 11 on vastamisi BC Tarvas/Rakvere SK – T. Soku KK II ja KK HITO/Jõhvi SK – T. Soku KK ning kell 14 kohtuvad BC Tarvas/Rakvere SK – T. Soku KK ja KK HITO/Jõhvi SK – T. Soku KK II. Soku KK I on 11 võidu ja 0 kaotusega tabeli liider, Soku KK II on 11st mängust võitnud 3, BC Tarvas/Rakvere SK on saanud 2 võitu ja HITO/Jõhvi SK 1 võidu.

Nende mängude vaheajal, kell 12.30 on laupäeval Jõhvi spordihallis kavas A-klassi mäng, kus vastamisi kevadise kuldpoolfinaali klubid, KK HITO/Jõhvi SK – BC Kalev/Cramo. Sel hooajal on HITO/Jõhvi SK seni esinenud täisedu, seitsme võiduga, BC Kalev/Cramol on kirjas 4 võitu ja 3 kaotust ning tabelis neljas koht.

Pühapäeval peetakse Jõhvi spordihallis Eesti B-klassi esiliiga mänge, kus HITO/Jõhvi SK III ja Sillamäe Kalev võõrustavad Tartu Kalevit, Tartu Salva/TÜ III ja Räpina SKd. Kavas on kuus mängu, esimene algab kell 11 ja viimane kell 17.40. B-esiliiga on kavas pühapäeval ka Narvas, kus kell 12 on Energia SK vastaseks HITO/Jõhvi SK II, kell 13.30 kohtuvad HITO/JSK II –  Virumaa PK ja kell 16 on vastamisi Virumaa PK – Energia SK.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: