Tulekul koolitusseminar Lähme õue õppima

Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut (rekreatsiooni osakond) ja Ühendus Sport Kõigile kutsub Teid osalema koolitusseminarile LÄHME ÕUE ÕPPIMA (Taking Learning Outdoors).

Aeg: 4.-5.oktoober 2010, koolitus algab kell 9.45 – 17.00

Koolitus toimub aadressil Tondi 55, Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi ruumides.

Koolituse eemärk on tutvustada kogemusõppe metoodika võimalusi välitingimustes aktiivtegevuste läbiviimisel (treeningud, kehaline kasvatus, huvitegevus) ning pakkuda ideid ja näpunäiteid praktiliste tegevuste planeerimiseks oma igapäevatöös.
Kogemuslik õpe on hariduslik ja praktiline meetod, milles rõhutatakse samal ajal võrdselt nii konteksti (keskkonda) kui ka protsessi kus õppimine toimub ning milles tegevus avaldab mõju nii õpilasele kui õpetajale. Kogemuslik õpe tugineb arusaamal, et arengu protsess väljendub läbi personaalse muutumise vahetu kogemuse tulemusena.

Koolitusel läbitavad teemad:
Kogemusõppe/aktiivõppe metoodika kogemine ja praktiseerimine välikeskkonnas kehaliselt aktiivsel liikumisel.
Grupidünaamika / meeskonnatöö oskuste arendamine.
Reflektsiooni ja tagasiside oskuste parandamine.
Sotsiaalsete oskuste tunnustamise olulisus.
Kogemusõppe metoodika tutvustamine.

Koolitus pakub osalejatele võimalust ise proovida ja läbi teha praktilisi ülesandeid seoste leidmiseks metoodilise materjaliga. Praktilisi tegevusi analüüsitakse leidmaks erinevaid rakendusviise praktikas ning teadvustatakse võimalike kaasnevaid riske.

Koolitusele on oodatud osalema laste ja noortega tegelevad/töötavad treenerid, õpetajad ja huviharidust pakkuvad spetsialistid/ juhendajad.

Pakutava koolituse maht on 16 ah

Koolituse töökeeleks on inglise keel (võimalus on saada jooksvat eesti keelset tõlget)
Koolituse sisust tulenevalt palume varustada ennast koolituse ajaks mugava vabaaja riietusega mis võimaldaks tegutseda nii sise- kui välitingimustes arvestades ka muutlikku ilmastikku.
Koolitajad: Catherine Bews (Adventurascotland), Ally Sangster (Adventurascotland)

Koolituse osavõtumaks 600.- (sisaldab koolitusmaterjale ja kohvipause). Osaleja saab Tallinna Ülikooli täiendkoolituse tunnistuse.
Oma osalemissoovist palun anda teada hiljemalt 27.09. e-mailile katrin.soidra-zujev@tlu.ee  (registreerimisel palume näidata osaleja nimi, organisatsioon koos täpse aadressiga kellele arve väljastada, telefon ja E-mail)

Täiendav informatsioon ja registreerimine:
Katrin Soidra-Zujev, gsm 56 473 623, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: