12.04.2012
Firmasisesed

Tulekul huvitav nädalalõpp

Reedel peetakse Jõhvi spordihallis Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga veerandfinaal, nädalavahetusel võivad selguda maakonna meistrivõistluste medalimängudest osavõtjad.

Reedel kell 20 kohtuvad Jõhvi spordihallis Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga esimeses veerandfinaalkohtumises KK HITO/Jõhvi ja Tallinna SK Marcus. Seeria võiduks on vaja vastane alistada kahel korral, seeria teine mäng peetakse 19. aprillil Tallinnas ja vajadusel kolmas Jõhvis (kuupäev lahtine).

HITO/Jõhvil on lisaks poolfinaali pääsule kaalul ka finaalturniiri korraldamise õigus, sest poolfinaali pääsedes viidaks finaalturniir läbi 4.-5. mail Jõhvi spordihallis, põhiturniiri võitnud HITO/Jõhvi kodusaalis.

Maakonna meistrivõistluste meistriliigas peetakse nädalavahetusel poolfinaale. Kuldpoolfinaalis on laupäeval kell 13 Narvas ja pühapäeval kell 16 Maidlas vastamisi Askele ja Narva. Selle paari võitja pääseb finaali, kus nende vastaseks on põhiturniiri võitja KK HITO. Pronkspoolfinaalis on vastamisi Remeks ja Toila. Selles paaris on avakohtumine laupäeval kell 17.30 Kohtla-Järvel ja teine mäng pühapäeval kell 14 Vokas. Selle paari võitja mängib pronksimängu kuldpoolfinaali kaotajaga. Seeria võitmiseks on vaja vastane alistada kahel korral.   

Laupäeval on kavas ka naiste meistrivõistluste põhiturniiri viimane voor, Sillamäel on kell 13 vastamisi Sillamäe ja Narva ning kell 14.30 Toila ja Jõhvi.

Meeste esiliigas on selgunud finaalipaar, finaalis kohtuvad Kohtla-Nõmme/HITO ja Askele IV. Askelele kuldpoolfinaalis kaotanud Jõhvi BC Karjamaa ootab pronksimängu vastast paarist Kiviõli/Maidla – Mäetaguse SK, kus kahe mängu järel on seis 1:1.

Meeste rahvaliigas kohtuvad finaalis Virumaa PSS – Voka Veteran ning pronksimängus SK Intro – Iisaku Pullid. Rahvaliiga medalimängud peetakse 1. mail Vokas.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: