Transil on täna võimalus Meistriliiga liidriks kerkida

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliigas mängitakse teisipäeval, 25. mail üks kohtumine, kui ette nihutatud 20. vooru vastasseisus võõrustab Narva JK Trans kell 18.45 Tartu JK Tammekat.

Meeskondadele on see tänavu kolmandaks omavaheliseks kohtumiseks. 8. voorus 17. aprillil sundis Tammeka Transi võõrsil 0:0 viiki, mille narvalased revanðeerisid 8. mail 11. voorus, kui võtsid Tartus 2:1 võidu.

Transi ja Tammeka seekordne vastasseis algab kell 18.45 Narva Kreenholmi staadionil. Peaks Narva võitma, kerkivad nad kahe enampeetud mängu juures Flora ja Levadia ette ainuliidriks.

Meistriliiga XX vooru kohtumine teisipäeval, 25. mail:

kell 18.45 Narva Kreenholmi staadionil (26. juuli 4, Narva)
NARVA JK TRANS – TARTU JK TAMMEKA

Narva abitreener Aleksei Jagudin: “Hästi mäletame eelmist mängu Tammekaga – see oli väga keeruline, kuid meie mängijate suur tahe aitas meid võidule. Loodame, et sellel mängul mängib meeskond suure tahtega ning suudame võidu koju jätta.”

Mängija Sergei Starovoitov: “Valmistusime mänguks hea tujuga, treeningutel olid poisid väga aktiivsed ja meie eesmärk on endine – võita iga mäng.”

Tammeka kapten Kaarel Kiidron: “Kui Tenno jälle väljakul peremees on ja Toom oma uue Kirby koju jätab, peaksime kolm punkti koju tooma!”

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Toomas Nõmmiste, Marek Lillmaa 
 
 jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: