26.10.2010
Jalgpall

Trans loovutas neljaväravalise eduseisu

Sarnaselt Sillamäe Kalevile ei suutnud ka Narva Trans Balti jalgpalliliiga kordusmängus esimeses kohtumises saavutatud edu hoida.

Jalgpalli Balti liigas pidasid teisipäeval 1/8-finaalide korduskohtumised FC Flora ja Narva Trans. Avakohtumises oli Flora võitnud Suduvat 2:1 ja Trans Ðiauliaid 5:1.

Narva Trans, kellel avakohtumises oli kätte võidetud justkui turvaline 5:1 eduseis, ei suutnud selelks mänguks täielikult keskenduda ja Ðiauliai avas skoori juba 13. minutil, väravaautoriks Georgas Freidgeimas. 34. minutil viis Paulius Januðauskas leedulased juba 2:0 juhtima ja kõigest 4 minutit hiljem, pärast Viktor Raskovi tabamust oli seis 3:0 ning seega vajas Ðiauliai eadsipääsemiseks veel vaid ühte väravat. 71. minutil saigi Leedu klubi sellega hakkama, kui Paulius Januðauskas tegi seisuks 4:0. Kohtumise lõppseisu 5:0 vormistas 83. minutil Ernestas Pilypas, kes vaid 2 minutit varem oli vahetusest mängu lülitunud. Kahe mängu kokkuvõttes pääses seega tulemusega 6:5 veerandfinaali Ðiauliai.

Flora ja Suduva kohtumises avati skoor 21. minutil kui Ricardas Biniuðis kodumeeskonna juhtima viis. See seis tähendas, et kahe mängu kokkuvõttes pääsenuks tänu võõrsil löödud väravale edasi juba Leedu meeskond. Avavärav andis kodumeeskonnale veelgi indu juurde ja 34. minutil Povilas Leimonas kahekordistas Suduva eduseisu.
Teine poolaeg ei alanud Florale paremini kui esimene ning mängu 48. minutil lõi oma teise värava selles kohtumises Ricardas Biniuðis, tehes seisuks 3:0.
85. minutil õnnestus Valeri Minkenenil penaltist Flora kaotusseisu vähendada ning kohtuniku poolt lisatud kolmandal üleminutil kindlustas Eesti klubile edasipääsu Sergei Moðnikovi tabamus. Kuigi korduskohtumises tuli vastu võtta 2:3 kaotus, andsid Florale üldskoori 4:4 juures paremuse võõrsil löödud väravad.

Sillamäe Kalev oli teatavasti 1/8finaalis võitnud avakohtumise võõrsil 2:1, kuid kodus kaotati viimas minuti väravast 0:2 ja samuti kaheksa parema hulka ei jõutud. 

Sportiv.ee/sport.delfi.ee

Eelmine:
Järgmine: