12.04.2015
Jalgpall

Trans kaotas Tartus

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga 5. vooru viimases mängus kaotas Narva Trans võõrsil Tartu Tammekale 1:3.

Hooaega edukalt alustanud Trans sai üllatavalt kindla kaotuse, jäädes avapoolajal taha 0:2 ja lüües ainsa värava penaltist mängu üleminutitel.

Teistest laupäevastes mängudes alistas liidrite kohtumises Nõmme Kalju 2:0 Tallinna FC Flora ja Tallinna FC Infonet oli Paide linnameeskonnast parem 4:2.

Reedeõhtustes mängudes oli Sillamäe Kalev alistanud Pärnus sealse linnameeskonna 6:1 ja Tallinna FC Levadia oli 2:0 parem Viljandi Tulevikust.

Viie vooru järel on tabeliseis järgmine: 1. Nõmme Kalju 15, 2. Tallinna FC Flora 12, 3. Tallinna FC Levadia 11, 4. Sillamäe Kalev 9, 5. Tallinna FC Infonet 6, 6. Narva Trans 5, 7.-8. Paide linnameeskond ja Tartu Tammeka 4, 9. Viljandi Tulevik 3 ja 10. Paide linnameeskond 1 punkt.

Kuues ja seitsmes voor peetakse juba järgmisel nädalal kuue päeva jooksul. Vooru avakohtumises on esmaspäeval kell 18.15 Sillamäel vastamisi Sillamäe Kalev – Tallinna FC Levadia, juhime tähelepanu, et mäng algab pool tundi varem kui algselt plaanis.

Teisipäeval on plaanis neli mängu, neist Ida-Virumaal peetavas mängus oli kell 19 vastamisi Narva Trans – Paide linnameeskond. Lisaks kohtuvad Nõmme Kalju – Pärnu LM, Tartu Tammeka – Tallinna FC Flora, Tallinna FC Infonet – Viljandi Tulevik.

Seitsmendas voorus on Ida-Virumaa meeskonnad mängimas võõrsil, Sillamäe kohtub reedel Tallinna Infonetiga ja Narva Trans sõidab laupäeval Viljandisse.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: