03.04.2007
Jalgpall

Trans ja Levadia viigistasid

Teisipäeval, 3.aprillil Narvas toimunud Eesti jalgpallimeistrivõistluste liidrite Narva Transi ja Tallinna FC Levadia neljanda vooru mängus väravaid ei löödud.

Fotod: pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=141 

Ühe mängu rohkem pidanud Levadial on nüüd 13, Transil 10 punkti. Kolmandal kohal paikneb 9 punktiga tunamullune meister FC TVMK, kes Sportland Arenal oli 2:0 parem Tartu JK Maag Tammekast. Skoori avas 18. minutil veel mullu Tartu meeskonda kuulunud Oliver Konsa, 2:0 tuli 27. minutil penaltist, mille realiseeris Artur Ossipov.

Vooru skoorirekord sündis A.LeCoq Arenal, kus eelmises voorus tartlastega väravateta viiki mänginud FC Flora purustas Pärnu Jk Vapruse koguni 7:0. Hakola (2), Bärengrub ja Taska viisid võõrustaja esimesel poolajal 4:0 ette, teisel poolajal lõid väravalisa Moðnikov, Kalda ja viimasel minutil ka Viikmäe. Floral on nüüd neljast mängust 7 punkti ja tabelis neljas koht. Maag Tammekat edestatakse siiski vaid tänu paremale väravate vahele.

Viljandi JK Tulevik võitis Kalevi keskstaadioni kunstmuruväljakul Lasnamäe FC Ajaxi 2:0, väravad lõid Henn ja Saharov. Võõrsil võitis ainsana JK Tallinna Kalev, kes Saaremaal oli teisest tänavusest uustulnukast FC Kuressaarest parem 3:1. Kalevlaste väravate eest hoolitsesid Vahtramäe, Timofejev ja Tiisman, saarlaste auvärava lõi endine koondislane Meet. Kuresaare ja Ajax on endiselt punktita.

Sportnet.ee/Sportiv,ee

Eelmine:
Järgmine: