13.07.2013
Auto-Moto

Top Gear võib Maidla punnvõrrid miljonite televaatajate ette viia

Maidlas toimub maailma ajaloos esimest korda Riga mopeedide kestvussõit, mis kestab 24 tundi. Erakordsest üritusest võtab osa ka Top Geari esindus ning pole välistatud, et kaadrid Eesti punnvõrridest jõuavad telepublikuni.

“Meil on täna kokkulepe ja teadmine, et Baltikumi ajakirjanduse esindajad tulevad  kindlasti sinna, seda, kas ülesvõtteid hiljem ka sarjas kasutatakse, selle kinnitust meil täna ei ole, aga me teeme kõik, et see nii juhtuks,” ütles karikasarja meediasuhete juht Paavo Pauklin Menule.

Tema sõnul on võimalik, et Maidla Le Mansi nime kandvat üritust saab näha Top Geari saate uuel hooajal. Seda, et kohale tuleksid ka kuulsad saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond, Pauklin ei usu.

Siiski kinnitas ta, et Top Geari esindus peab Eestis toimuvat motoüritust erakordseks. “24 tunni sõit tundus neile nii ekstravagantne, et nad arvasid, et sellest oleks lugejatele hea uudisnuppu teha ja ka üritusest ise osa võtta,” selgitas ta.

Seda, kas Eesti motospordile on tänu Top Gearile nüüd maailm valla, Paukson kindlalt öelda ei julge. “Kindlasti saab see laialdast kõlapinda,” lubas ta siiski.

Punnvõrride karikasarjast välja kasvanud spordiüritus Maidla Le Mans on loodud ja korraldatud eestlaste poolt.

menu.err.ee

Eelmine:
Järgmine: