21.05.2020

Tõnu Tõniste plaan kriisijärgseks aastaks EOK presidendina

Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaat Tõnu Tõniste jagab oma järgmise aasta eesmärke EOK presidendina, mis täiendab märtsis edastatud nelja aasta programmi.

Alles hiljuti lõppenud eriolukord märgib ka Eesti spordis uut ajajärku, sest mõned muudatused on püsivad või jätnud püsiva jälje. Mõjutusteta ei jäänud meist keegi ning seega on Eesti Olümpiakomiteel ja uuel presidendil varasemast veelgi suurem vastutus kanda. Edasi viivadki muutused ning just praegu on kõige õigem aeg õppida kõigest sellest, millega kriisiperioodil oleme pidanud silmitsi olema.
On selge, et alustaval EOK presidendil peab olema lisaks pikaajalisele visioonile ka detailne nägemus eesmärkidest, mis kriisijärgsel aastal täitmist vajavad. Kindel arusaam sellest, kuidas Eesti spordivaldkond püsima jääb, veelgi tugevamaks muutub ning uutes võimalikes kriisilainetes kiiremini reageerida suudab.
Üha enam on selge, et spordivaldkonna tugevama tuleviku taga oleme me ise ja jõuame kaugemale koostööd tehes. Kohtume juba 8. juunil Kadrioru staadionil.
Tõnu Tõniste

Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaat
Tegevuskava mai
sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: