19.08.2018

Toimus Krabuli öövolle

Krabuli öövollele oli kohale tulnud neli meeskonda Kiviõli, Sillamäe, Kohtla-Järve ja Krabuli ning kaks naiskonda Alutaguse ja Kolmikud+1.

Loosi tahtel läksid esimestes kohtumistes vastamisi Kohtla-Järve ja Sillamäe ning Krabuli ja Kiviõli. Kohtla-Järve meeskond avaldas südi vastupanu, kuid pidi ikkagi vastu võtma kaotuse tulemusega 0:2 (21:25; 19:25). Krabuli meeskond ei suutnud esimeses geimis Kiviõli meeskonnale erilist vastupanu osutada ja see kaotati 12:25, kuid teises geimis mäng juba laabus paremini ja see kaotati tulemusega 19:25. Ka järgmises geimis Sillamäe vastu tuli neil esimene geim paremini välja, kuigi see kaotati tulemusega 19:25. Teises geimis nad enam erilist vastupanu ei suutnud osutada ja see kaotati tulemusega 11:25. Ka Kohtla-Järve meeskonnal oli raskusi kohtumises Kiviõli meeskonnaga, kaotades see tulemusega 0:2 (16:25: 20:25). Krabuli meeskond pidi tunnistama vastase paremust ka viimases kohtumises Kohtla-Järve meeskonnaga tulemusega 0:2 (17:25; 17:25). Otsustavas kohtumises esikohale Kiviõli ja Sillamäe meeskondade vahel kulges esimene geim väga tasavägiselt. Kord läks juhtima Kiviõli, kord jälle Sillamäe. Lõpuks võitis geimi Kiviõli tulemusega 29:27. Teises geimis aga ei suutnud Sillamäe enam vastupanu osutada ja nad kaotasid selle tulemusega 14:25 ning kogu kohtumise 0:2.
Naiskondadest oli kohale tulnud vaid Alutaguse ja Kolmikud+1 võistkond. Nad kohtusid omavahel kaks korda. Kuigi mitmes geimis läks Kolmikud+1 võistkond kohtumist juhtima, ei suutnud nad seda edu lõpuni hoida. Nad kaotasid esimese kohtumise geimidega 20:25 ja 21:25 ning teise kohtumise 23:25 ja 21:25.
Paljudel mängijatel oli see esimene kogemus mängida õhtul nii hilja tulevalgel. Meeles peeti kõiki turniiril osalejaid. Lisaks teistele auhindadele oli Krabuli Külaseltsi poolt võitjatele välja pandud Krabuli kruusid ja teistele mängijatele helkurid ning võitja meeskonnale sai üle antud ka suur rändkarikas.
Meeskonnad:
I koht – Kiviõli – Stanislav Gruzdev, Mihhail Kolontajev, Daniil Bassov, Gert Niinepuu
II koht – Sillamäe – Oleksii Bilous, Aleksandr Korn, Sergei Laba, Igor Jefimov
III koht – Kohtla-Järve – Pavel Andrejev, Mark Tðerkassov, Leonid Grintðak, Vitali Judin
4. koht – Krabuli – Madis Volt – Siim Abner, Margo Tali, Heimar Juhanson
Naiskonnad:
I koht – Alutaguse – Mirjam Vinkler, Marjaana Lepiste, Külli Stroo, Kedy Liivakivi

II koht – Kolmikud+1 – Sofja Þuravljova, Viktoria Kozlova, Diana Seppenin, Aime Luuk
sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: