13.10.2018
Sulgpall

Toimus Jõhvi seeriaturniiri 1. etapp

Merike Sirendi võitis Jõhvi seeriaturniiri 1. etapil kolm, Dmitri Lvov kaks esikohta , Ivan Sergejev, Jevgeni Olt ja Daniela Aro ühe esikoha.

Mehed:
1.    koht – Ivan Sergejev
2.    koht – Juri Krot
3.    koht – Dmitri Lvov
4.    koht – Jevgeni Olt
5.    koht – Sanþar Magomedagajev
6.    koht – Andrei Lupanov
Naised:
1.    koht – Merike Sirendi
2.    koht – Daniela Aro
3.    koht – Aime Luuk
Naispaarid:
1.    koht – Merike Sirendi/Daniela Aro (mängisid koos meespaaridega ja võitsid seal ka ühe kohtumise)
Meespaarid:
1.    koht – Dmitri Lvov/Jevgeni Olt
2.    koht – Ivan Sergejev/Sanþar Magomedagajev
3.    koht – Juri Krot/Andrei Lupanov
Segapaarid:
1.    koht – Merike Sirendi/Dmitri Lvov
2.    koht – Daniela Aro/Sanþar Magomedagajev
3.    koht – Aime Luuk/Juri Krot

Osa mängijaid sõitis Tallinnasse turniirile ja seetõttu jäi 1. etapp osavõtuvaeseks, kuid see-eest said kõik mängida täismängud, millest osa olid väga tasavägised.
Meeste üksikmäng toimus kahes alagrupis, kus Ivan Sergejev ja Juri Krot said paigutatud erinevatesse alagruppidesse, teised loosisime. I alagrupis võitis Ivan Sergejev nii Jevgeni Olti kui Andrei Lupanovit 2:0 ja Jevgeni Olt Andrei Lupanovit samuti 2:0. II alagrupis võitis Juri Krot Dmitri Lvovi ja Sanþar Magomedagajevit 2:0 ning Dmitri Lvov samuti 2:0 Sanþar Magomedagajevit.
I poolfinaalis võitis Ivan Sergejev Dmitri Lvovi 2:0 ja II poolfinaalis Juri Krot Jevgeni Olti samuti 2:0. Kolmanda koha mängus võitis Dmitri Lvov 2:0 Jevgeni Olti. Esikoha kohtumine oli väga tasavägine, mille võitis Ivan Sergejev tulemusega 2:1.
Naiste üksikmängus oli Merike Sirendi mõlemast vastasest üle 2:0. Daniela Aro oli samuti 2:0 parem Aime Luugist.
Nii mees- kui segapaarid moodustati loosimise teel. Kolmele üksikmängu paremale mehele loositi juurde ülejäänud mehed ja naistele loositi juurde need mehed, kes soovisid mängida segapaarismängu.
Paarismäng oli väga huvitav, kus paar Ivan Sergejev/Sanþar Magomedagajev võitsid 2:0 paari Juri Krot/Andrei Lupanov ja naispaari, kuid kaotasid 0:2 paarile Dmitri Lvov/Jevgeni Olt, kes omakorda kaotas 1:2 paarile Juri Krot/Andrei Lupanov. Naispaari nad võitsid 2:0, kuid paar Juri Krot/Andrei Lupanov kaotasid naispaarile 1:2.
Segapaarismängus võitis paar Merike Sirendi/Dmitri Lvov 2:1 paari Daniela Aro/Sanþar Magomedagajev ja 2:0 paari Aime Luuk/Juri Krot, kes kaotas ka paarile Daniela Aro/Sanþar Magomedagajev 0:2.

sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: